Eşiyle tartışan adamı bacanağı öldürdü

Konya'da ayrı yaşadığı eşi S.O. ile konuşmak için ailesinin evine giden Hüseyin Oğuz, tartıştığı bacanağı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

GİRİŞ 15.04.2015 03:03 GÜNCELLEME 15.04.2015 09:25

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Melikşah Mahallesi Donanma Sokak'ta meydana geldi. Market işleten 4 çocuk babası Hüseyin Oğuz, iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadığı eşi S.O. ile konuşmak için eşinin ailesinin evine gitti. Burada Hüseyin Oğuz ile aile fertleri arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmaya bacanağı Hüseyin K. de katıldı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin K., iddiaya göre, Oğuz'u, karnından bıçakla yaraladı. Hüseyin Oğuz kanlar içinde yere yığılırken Hüseyin K. de otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Oğuz ihbar üzerine gelen ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Hüseyin Oğuz, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaçan Hüseyin K. de kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Hüseyin K. sorgulanmak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, olayın gerçekleştiği evin bahçesinde suç aleti bıçağı aradı, ancak bulamadı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…