Öfkeli damat bıçakla dehşet saçtı: 1 ölü

Adana'da alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konan 37 yaşındaki Kasım Kır, kayınvalidesini bıçaklayarak öldürdü, 1 kişiyi yaraladı.

Öfkeli damat bıçakla dehşet saçtı: 1 ölü
Öfkeli damat bıçakla dehşet saçtı: 1 ölü
GİRİŞ 17.04.2015 17:05 GÜNCELLEME 17.04.2015 17:05

Merkez Çukurova İlçesi'nin Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki cinayet 15 Nisan günü, sabaha karşı saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eşi Nursen Kır ile birlikte güzellik merkezi çalıştıran Kasım Kır, gece arkadaşları ile gittiği eğlenceden dönerken trafik uygulamasına yakalandı. Alkollü araç kullandığı belirlenen Kır'ın ehliyetine el kondu, otomobili de trafikten men edildi. Geç saatlere kadar aracını geri almaya çalışan Kasım Kır, sabaha karşı eve döndü. Kasım Kır'ın eşi Nursen Kır, kocasının alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konduğunu öğrenince çift tartışmaya başladı. Tartışma seslerini duyan Fatma Ceniviz, seslere uyandı.

Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan Kasım Kır, eşinin üzerine saldırdı. Nursen Kır ile araya girmek isteyen evlerindeki misafir olarak kalan A.S. hafif şekilde, kayınvalide Fatma Ceniviz ise sol koltuk altından aldığı bıçar darbesi ile ağır yaralandı. Öfkeli koca, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılar ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyhan Uygulama Merkezi'nde tedaviye alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan Nursen Kır ile A.S. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ağır yaralı olan Fatma Ceniviz ise yoğun bakıma alındı.

Hayati tehlike oluşturacak şekilde birden fazla kişiyi bıçakla yaralama suçundan adliyeye sevk edilen Kasım Kır, tutuklandı. Fatma Ceniviz, 2 gün süren tedaviye rağmen kurtarılamadı. Damadı tarafından öldürülen Fatma Ceniviz'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Fatma Ceniviz'in cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Seyhan İlçesi'ndeki Küçükoba Mezarlığı'na götürüldü.

Cinayet ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!