Görme engelli damat sabah kalktığında şoke oldu!

Adana'da görme engelli Cengiz Çiçeklidağ, nikahsız evlilik yaptığı Necla T.'nin para ve altınlarını alıp ortadan kaybolduğunu ileri sürdü.

Görme engelli damat sabah kalktığında şoke oldu!
Görme engelli damat sabah kalktığında şoke oldu!
GİRİŞ 18.04.2015 13:45 GÜNCELLEME 18.04.2015 16:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda çalışan Cengiz Çiçeklidağ, ilk evliliğinden 5 yaşında bir kızı olan Necla T. ile arkadaşı aracılığı ile tanıştı.

Van'da yaşayan Necla T.'yi ailesinden isteyen Çiçeklidağ, ilk eşi ile boşanma davası süren genç kadınla 17 Haziran 2014'te nikahsız evlilik yaptı. Adana'da ev kiralayan çift birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, 15 Nisan'da sabah kalkan Çiçeklidağ, Necla T. ile kızının evi terk ettiğini fark etti. Necla T.'ye ulaşamayan Çiçeklidağ, beraberinde 5 bin lira nakit para ile 4 bilezik, altın zincir, kol saati, yüzük ve küpeleri de götürdüğünü anlayınca hakkında suç duyurusunda bulundu.

"BENİ SOYUP GİTTİ"

Çiçeklidağ, Necla T.'nin evi terk etmeden bir gün önce ayrılmak istediğini kendisine söylediğini ancak kabul etmediğini anlattı.

Çiçeklidağ, "Ben onun her şeyini kabul etmiştim. Daha ilk eşinden boşanmadan benimle evlendi, kızını kızım olarak kabul ettim. Ama o, ev kirası için biriktirdiğim para ve altınlarla birlikte kaçtı. Maddi zararım 17 bin lira. Paramı ve altınlarımı getirsin, başka bir şey istemiyorum. Telefonla arıyorum, açmıyor. Babasına, ailesine ulaşamıyorum. Beni soyup gitti, yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • mucahid 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen dini nikah yapmıştır. Buda gayet normal.
    Cevapla
  • rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    boşanmadan evlenmek de ne oluyor? bu olaydaki yanlış bir tane değil ki..
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansız
    Cevapla
  • bende bilmiyom 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu adam kalkar kalkmaz altınları mı kontrol etti de sabah uyanır uyanmaz şoke oldu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti