Sinir krize geçirip polise ateş açtı

İstanbul Ümraniye’de sinir krizi geçirdiği iddia edilen bir bankanın güvenlik görevlisi, olay yerine gelen polise ateş açtı.

GİRİŞ 21.04.2015 16:14 GÜNCELLEME 21.04.2015 16:16

Ümraniye Organize Sanayi Bölgesi 1. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sinir krizi geçirdiği iddia edilen bir banka güvenlik görevlisi, silahıyla rastgele ateş etmeye başladı. Silah sesleri çevrede paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Şüpheli şahıs bu kez olay yerine gelen polis ekiplerine ateş açtı. Polis çevrede güvenlik önlemi alarak vatandaşları uzaklaştırdı. Polis ekipleri de daha sonra çelik yeleklerini giyerek olaya müdahale etti. Güvenlik görevlisinin mermisinin bitmesiyle polis, şüpheliyi yakaladı. Polis gözaltına aldığı şüphelinin silahını alarak polis otosuna bindirdi. Gözaltına alınan güvenlik görevlisi sorgulanmak üzere Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu’na gönderildi.

YAŞANAN OLAY KAMERADA

Sinir krizi geçirip etrafa ateş açan şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüpheli etrafa ateş açıyor. Şüphelinin açtığı ateş nedeniyle polisler koşmaya başlıyor. Olay yerine gelen polis şüpheliyi ikna etmeye çalışıyor. Şüpheli daha sonra polis tarafından gözaltına alınıyor. Polis şüphelinin elindeki silahı alıyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular