Yerde sürüklendi, yaralandı, çantasını kaptırmadı

Adana'da 53 yaşındaki Sermin Çatalbaş, arkasından yaklaşan bir hırsızın çantasını alıp kaçmak isterken, yere düşüp başından yaralandı.

GİRİŞ 24.04.2015 12:43 GÜNCELLEME 24.04.2015 13:43

Kadının yaralanmasına karşın elinden bırakmadığı çantayı alamadan kaçan kapkaççı aranıyor.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Beyazevler Mahallesi'nde oturan Sermin Çatalbaş, öğle saatlerinde evinden çıkıp, sokakta yürümeye başladı. Çatalbaş'ın arkasından yaklaşan 20 yaşlarındaki bir genç, kadının omuzundaki çantasını alıp kaçmak istedi. Ancak Sermin Çatalbaş, omzundaki çantasını tutarak bırakmadı. Saldırganın çantayı çekmesi üzerine yere düşerek sürüklenen Çatalbaş, başını asfalta çarptı. 'İmdat' diye bağıran Çatalbaş'ın çığlıklarını duyan vatandaşlar, sokağa fırladı. Sermin Çatalbaş'ın çantasını almaya başaramayan kapkaççı, ara sokaklara girerek gözden kayboldu.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri, kapkaç zanlısının eşkalini belirlemek için görgü tanığı aradı. Polis, olayı görmelerine rağmen bilgi vermekten kaçınan vatandaşlara, "Allah rızası için bu olayı gören yok mu? Ne olur bilgi versin" diyerek yardım istedi. Başını yere çarpıp yaralanan Çatalbaş, olay yerine çağrılan ambulansla, özel bir tıp merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesi bulunmayan Sermin Çatalbaş, saldırgandan şikayetçi oldu. Polis eşkali belirlenen kapkaç zanlısını yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası