Maganda kurbanı minik Yağmur'dan acı haber

Gaziantep’te hafta sonu sokakta oyun oynarken başına kurşun isabet eden 8 yaşındaki Yağmur Yıldız, yaşam savaşını kaybetti.

Maganda kurbanı minik Yağmur'dan acı haber
Maganda kurbanı minik Yağmur'dan acı haber
GİRİŞ 28.04.2015 15:11 GÜNCELLEME 28.04.2015 15:11

İlkokul öğrencisi Yağmur Yıldız, geçen pazar günü Cemal Gürsel Mahallesi’nde arkadaşlarıyla birlikte oyun oynadığı sırada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunun başına isabet etmesiyle yaralandı. Ağır yaralanan minik Yağmur, yoğun bakıma alındığı özel hastanede doktorların tüm müdahalesine karşın bu sabah yaşamını yitirdi.

Kızlarının ölüm haberini alan Nilgün ve Şaban Yıldız çifti sinir krizi geçirdi. Minik Yağmur’un ölüm haberini alan yakınları ise Yıldız çiftinin evine geldi. Hastanenin morgundan alınan Yağmur’un cesedi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.

Başka ailelerin canı yanmaması için yasal cezaların arttırılmasını isteyen Yağmur’un dayısı Ahmet Karabıyık, “Devletimizin bu tür durumlara çözüm bulmasını istiyoruz. Bugün benim canım yandı, yarın başkasının canı yanacak. Bugün bir ocak yıkıldı. 5 dakikalık bir haz için bugün bir ailenin hayatı mahvoldu" dedi.

GERİYE DÜĞÜNDE OYNADIĞI GÖRÜNTÜLER KALDI

Maganda kurşunun isabet etmesiyle 2 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybeden minik Yağmur’dan geriye birkaç ay önce akrabalarının düğününde oynadığı görüntüleri kaldı.

Polis, küçük Yağmur'un ölümüne yol açan şüphelinin kimliğinin belirlenip, yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?