O cani anne yakalandı

Eskişehir'de yeni doğan bebeği boş araziye atan anne yakalandı.

O cani anne yakalandı
O cani anne yakalandı
GİRİŞ 29.04.2015 22:04 GÜNCELLEME 29.04.2015 22:04

Eskişehir'de boş arazide cesedi bulunan etek ve paspasa sarılı, poşet içerisine konulmuş, vücudunun 8 yerinde kesi izleri olan yeni doğmuş erkek bebeğin annesi 33 yaşındaki Sibel Uysal yakalandı. Polis, Sibel Uysal'ın aynı yaştaki işsiz olan eşi Eren Uysal'ı da gözaltına aldı.  

Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde geçen Cuma günü saat 22.00 sıralarında odun toplamaya çıkan 3 genç boş arazide poşet içerisinde bir bebek cesedi buldu. Kadın eteğine ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulmuş, erkek bebeğe ait ceset Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.

Burada yapılan incelemede bebeğin boğazından 2 olmak üzere 8 yerinde kesi izlerine rastlanıldı. Bebeğin cesedi daha sonra, DNA testi ve otopsi yapılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.  

ANNE VE EŞİ GÖZALTINA ALINDI  

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde yeni doğmuş bebeğin annesinin evli 2 çocuk annesi Sibel Uysal olduğu belirlendi. Polisler Sibel Uysal ile eşi Eren Uysal'ı yakalayarak gözaltına alındı.  

BEBEĞİ BIÇAKLAMADIM 

Anne Sibel Uysal polislere eşi Eren Uysal'ın olayla bir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Eşinden hamile kaldığını, ancak eşinin bunu bilmediği öne süren Sibel Uysal'ın polislere "Eşimin hiçbir şeyden haberi yok. Tuvalette klozet içerisine doğum yaptım. Bebeği istemiyordum. O an ne yaptığımı fazla hatırlamıyorum. Hatırladığım kadarıyla bıçakla bebeğin kordon bağını kestim. Daha sonra bebeği eteğime, paspasa sarıp onu poşet içerisine koyarak onu götürüp boş araziye attım. Ama bebeği bıçaklamadım" dediği öğrenildi. 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri gözaltına alınan Sibel Uysal ile Eren Uysal'ın sorgulamalarının sürdüğünü bildirdi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama