Hava Meydan Komutanlığı kapısından vinçle girdi

Dalaman'da nizamiye kapısını kırıp Hava Meydan Komutanlığı’na vinç yüklü kamyonla giren Adil Yıldızlı, dur ihtarına uymadı, öldü.

Hava Meydan Komutanlığı kapısından vinçle girdi
Hava Meydan Komutanlığı kapısından vinçle girdi
GİRİŞ 03.05.2015 10:06 GÜNCELLEME 03.05.2015 10:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Muğla Dalaman'da alkollü olarak nizamiye kapısını kırıp Hava Meydan Komutanlığı’na vinç yüklü kamyonla girdiği öne sürülen Adil Yıldızlı, 'dur’ ihtarına aldırmadı. Açılan ateşle yaralanınca direksiyon kontrolünü yitiren Yıldızlı’nın yönetimindeki araç askeri birlik içindeki kanala uçtu. Yıldızlı’nın öldüğü belirlendi. Olayda kamyonun çarptığı 2 asker de yaralandı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Dalaman Hava Meydan Komutanlığı’nda meydana geldi. Elektrik dağıtım şirketinde taşeron işçi olarak çalışan Adil Yıldızlı, vinç yüklü kamyon ile askeri alanın nizamiye kapısını kırarak içeri girdi. İddiaya göre askerlerin havaya ateş etmesine ve ’Dur’ ihtarına uymayan Yıldızlı, askeri alan içerisinde ilerlemeye devam etti.

2 ASKERE ÇARPIP KANALA UÇTU

 
Yıldızlı, askerlerin açtığı ateş üzerine yönetimindeki kamyonun direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkan kamyon kimliği açıklanmayan 2 askere çarptıktan sonra askeri alan içerisindeki su kanalına düştü. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kanaldan çıkarılan kamyon içerisindeki Yıldızlı’nın öldüğü belirlendi.
 
Yıldızlı’nın cesedi savcının incelemesi ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olayın siyasi yönü olmadığı ifade edilirken tedavi altına alınan 2 askerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 20
  • ddd 8 yıl önce Şikayet Et
    gec ile oldurulmus askeriyenin icine girmis ortasina kadar gitmis hatta iki askeri carparak ytaralamis, o kamyonda bomba yuklu olsaydi olabilecekleri dusunebiliyo musunuz?? onlarca sheit belki daha fazla
    Cevapla
  • SEFA 8 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları TSK'yı test etmiş olabilir.
    Cevapla
  • Kılıç Arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü olduğu iddia edilmiş alkollü değilse zaten vatan hainliğidir alkollüyse de kendi etmiş kendi bulmuş.. Alkollü direksiyona geçene babam olsa acımam..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    burda onarmal bir durum yok, dunyanin her yerinde ayni hareketi yapan ayni sonucla biter
    Cevapla
  • miaafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Taviz olmamalı, sıkın kafasına, bunlarla mı uğraşcaz.. !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması