Özel harekat polisinden nefes kesen operasyon

Adana'daki çatışmanın ardından kaçan ve bir eve saklanan 3 şüpheli, özel harekat polisinin de katıldığı operasyonda yakalandı.

Özel harekat polisinden nefes kesen operasyon
Özel harekat polisinden nefes kesen operasyon
GİRİŞ 16.05.2015 13:58 GÜNCELLEME 16.05.2015 14:42

Adana'da uyuşturucu satışı yüzünden çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Çatışmanın ardından kaçarak bir eve saklanan 3 zanlı, özel harekat polisinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde iki grup arasında uyuşturucu satışındaki anlaşmazlık nedeniyle silahlı kavga çıktığı iddia edildi. Kavgada Enver Ş, vücuduna isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanırken şüpheliler olay yerinden otomobille kaçtı.

Özel bir tıp merkezinde müdahalesi yapılan Enver Ş, ambulansla Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Zanlıların kaçtığı otomobili tespit eden Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, mahallede yaptıkları çalışmada zanlıların iki katlı bir evde gizlendiklerini belirledi. Çelik yelek giyen, ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan ekipler, evin çatısında ve çevresinde önlem aldı.

Silahlı olduğu belirtilen zanlıların uyarılara rağmen kapıyı açmaması üzerine olay yerine zırhlı araçlarla özel harekat polisi sevk edildi.

Yaklaşık bir saat süren ikna çabalarına rağmen kapıyı açmayan 3 şüpheli, özel harekat polislerinin olay yerine gelmesinin ardından teslim oldu. Emniyet müdürlüğüne götürülen zanlıların saklandığı evde yapılan aramalarda 2 uzun namlulu silah, 2 tabanca ve iki el bombası bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi