Uşak’ta alacak verecek kavgası: 2 ölü, 3 yaralı

Uşak’ta alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 3 kişi de yaralandı.

Uşak’ta alacak verecek kavgası: 2 ölü, 3 yaralı
Uşak’ta alacak verecek kavgası: 2 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 29.05.2015 16:21 GÜNCELLEME 29.05.2015 16:23

Edinilen bilgiye göre olay, Dikilitaş Mahallesi 5. Yağmur Sokak’taki bir evde meydana geldi. Sultan Güler’e (55) ait olduğu öğrenilen eve misafirliğe gelen Tevfik Bürcü, eşi Şengül Bürcü, oğulları Okan Bürcü ve Kudret Bürcü salonda oturdukları sırada, aralarında önceden alacak verecek davası olan M.E. (33), annesi D.Ş. (64) ve babası H.E. (68) aynı eve gelerek, Bürcü ailesiyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, M.E. bu sırada yanında getirdiği tabancayı çıkartarak ateş etmeye başladı. Tefik Bürcü ile Şengül Bürcü olay yerinde hayatını kaybetti.

Ev sahibi Sultan Güler’in ayağın hafif yaralanırken, Okan Bürcü ve Kudret Bürcü de ağır yaralandı. Zanlı M. E., annesi ve babası ise yaya olarak olay yerinden uzaklaştı.

Yaralılar kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Uşak Polisi kısa sürede olayı gerçekleştirdiği iddia edilen M.E. ile annesi D.Ş.’yi, olayda kullanılan tabancayla yakalayarak gözaltına aldı. Polis, olaya karıştığı iddia edilen H.E.’yi aramaya devam ediyor. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumuna götürüldü.
Soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir