Kaçak içki satan kadın, polisi görünce bayıldı!

70 yaşındaki Ayşe Zeynep, Balıkpazarı Caddesi’nde kaçak içki satarken, kendisini yakalamak için gelen polisi görünce bayılma numarası yaptı.

Kaçak içki satan kadın, polisi görünce bayıldı!
Kaçak içki satan kadın, polisi görünce bayıldı!
GİRİŞ 04.06.2015 15:07 GÜNCELLEME 04.06.2015 15:07

Edirne'ye Bulgaristan'dan günübirlik gelen 70 yaşındaki Ayşe Zeynep, Balıkpazarı Caddesi’nde kaçak içki satarken, kendisini yakalamak için gelen polisi görünce bayılma numarası yaptı. Kendisini yere atan kadın, sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından baygınlık geçirmediğinin anlaşılması üzerine gözaltına alındı.

BAYILMA NUMARASI YAPTI

Bulgaristan’dan günü birlik gelerek yanlarında getirdikleri ürünleri satanlardan adının Ayşe Zeynep olduğunu söyleyen kadın, Balıkpazarı Caddesi’nde durarak elindeki kaçak içkileri satmaya çalıştı. Bir süre sonra çevredekilerin tepkisi üzerine yanındaki arkadaşları kaçarken, yaşlı kadın ile vatandaşlar arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı. İhbar üzerine caddeye gelen polis ekiplerini gören Ayşe Zeynep kendisini yere bırakarak bayılma numarası yaptı. Sivil polis ekiplerinin çağırdığı ambulansla gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirledi.

SOYADINI BİLE UNUTTU

Kendisine müdahale eden sağlık memurlarına isminin Ayşe Zeynep olduğunu söyleyen kadın, daha sonra ise soyadını hatırlamadığını ve gitmek istediğini söyledi. Polis aracına binmemek için direnen kadın, birkaç adım attıktan sonra yeniden kendisini yere bıraktı.

Kadın polis ve çevredeki kadınların yardımıyla polis aracına bindirilen Ayşe Zeynep, gözaltına alınarak işlemleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Polis ekipleri yaşlı kadının yanında getirdiği poşetlerdeki içki şişelerine el koydu.

Vatandaşlar, Bulgar uyruklu çok sayıda kişinin cadde üzerine getirdikleri kaçak içki ve ürünleri sattığını söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!