İstiklal Caddesi'nde silahlı kavga: 5 yaralı

İstiklal Caddesi'nde bir grup ile bir kişi arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 20.07.2015 08:02 GÜNCELLEME 20.07.2015 09:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu, İstiklal Caddesi'nde bir kişi bilinmeyen bir nedenle bir grupla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahlı kişi tartıştığı gruptakilerin üzerine tabancayla ateş açtı. Açılan ateş sonucu gruptaki 4 kişi çeşitli yerlerinden, olay sırasında caddede yürüyen bir turist de hafif şekilde bacağından yaralandı.

Saldırıyı gerçekleştiren zanlı ise olay sonrası olay yerinden uzaklaştı. Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.


Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri İstiklal Caddesinde silahlı kavganın yaşandığı yerde caddeye çift yönlü emniyet şeridi çekerek, delil araştırması yaptı.

Polis grubun ateş açıp kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 5
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Kanun yapicilar...! Sokaktaki kanun uygulayicilari..! Kanun denetleyiciler..! Hepsi bizden iyi biliyor bunlar nasil çok aza indirgenir. Bunun icin sirasiyla niyet ,cesaret ve tasin altina elini koymak grreki
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    5 kişi bir kişiye saldırırsa olacagı budur..adam gene akıllı davranıp bacaklara ateş etmiş..
    Cevapla
  • alp042 8 yıl önce Şikayet Et
    Sormak lazım acaba neden sıkmış ?
    Cevapla
  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu manzara siyasiyelerin eseri... Her önüne gelende silah var Amerika halkı bu silahlanmadan şikayetçiyken bizim gibi kontrolsüz insanların oldukları bir ülkede silahlar peynir ekmek gibi alınıp satılıyor. Yazıklar olsun bu durumu bu hallere getirenlere.
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    nedir bu beyeğlu bir türlü temizlenemedi yaa. bence şu içkili yerler orada olduğu sürece bu bataklık kurumaz sivrisineklerde yok olmaz. çünki normal insanlar evlerine çekilince gece başka br moda geçiliyor anormaller orayı teslim alıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Ekonomistten çok çarpıcı altın tahmini