375 bin TL dolandırdılar, son işte yakalandılar

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir ailenin 81 bin Euro ve 130 bin TL parasını dolandıran dolandırıcılar son işinde yakayı ele verdi.

375 bin TL dolandırdılar, son işte yakalandılar
375 bin TL dolandırdılar, son işte yakalandılar
GİRİŞ 21.08.2015 18:02 GÜNCELLEME 21.08.2015 18:02

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir kişiyi telefonla dolandırmak isteyen iki kişi polis ekipleri tarafından yapılan takip sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Dolandırıcıların daha önce de aynı yöntemle bir aileyi dolandırarak 81 bin Euro ve 130 bin TL parasını aldıkları ortaya çıktı.  

Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri telefon dolandırıcılarına göz açtırmıyor. Alınan bilgiye göre Necati A. isimli şahsı arayan İbrahim A. (28) ve Mehmet Emin E. (23) isimli şahıslar kendilerini polis olarak tanıtıp isminin terör olaylarına karıştığını ve bu nedenle kendilerinden para talep ettiklerini söyledi. Dolandırıcılara inanan Necati A. 11 bin 800 doları dolandırıcılara teslim etmek üzere yola çıktı.

Bu esnada kendilerini takip eden Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından izlendiklerini fark edemeyen dolandırıcılar, Necati A.’dan parayı almak isterken suçüstü olarak yakalandı.

Gözaltına alınarak Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen dolandırıcıların daha önce yine aynı yöntemle Fahri S. ile eşi Kebire S.’ isimli karı çiftten 81 bin Euro ve 130 bin TL nakit para aldıkları ve parayı harcadıkları öğrenildi.

Gözaltına alınan dolandırıcılar tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt