Bartın'da Cemaat okullarına baskın

Bartın'da polis, Gülen Cemaatine yakınlığıyla bilinen okul, dershane ve öğrenci yurtlarına baskın yaptı.

Bartın'da Cemaat okullarına baskın
Bartın'da Cemaat okullarına baskın
GİRİŞ 26.08.2015 11:51 GÜNCELLEME 26.08.2015 11:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bartın merkezde cemaate yakınlığıyla bilinen 1 kolej, 2 dershane ve 4 öğrenci yurduna sabah eş zamanlı baskın yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı baskında, okul, dershane ve yurtlarda Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda arama yapılmaya başlandı. Polisin kurumlardaki bilgisayar ve fatura kayıtlarını incelediği öğrenildi.

Sabah saatlerinden itibaren kayıt ve kayıt yenilemek için kurumlara gelen veliler içeriye alınmadı. Polis sadece öğrencilerin kurumlara girmesine izin verdi. Polisin kurumlarda yaptığı arama sürdürülüyor.

YORUMLAR 7
  • Ak Partiye zarar 8 yıl önce Şikayet Et
    İmamhatiplerinde suçu yoktu. Kapatmaya çalışıyorlardı. 17 Aralıktaki operasyonu bu okuldakiler mi yaptı. Birileri yüzünden tüm bir gurubu suçlu ilan etmek. İmamhatipleri kapatanlara kızarken onlar gibi oldunuz. Hatta onlar böyle ağır silahlı polislerle basmamışlardı. Ak Parti arkadaşlar başını öne eğiyor. Bunlar bize çok zarar veriyor yakışmıyor diyorlar.
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Gülen cemaati değil FETÖ Terör örgütü yani..
    Cevapla
  • MİSAFİR 8 yıl önce Şikayet Et
    basın yıkın istemiyoruz biz bu hainleri ülkesini satanların yeriyok burda gitsin ler amerikaya
    Cevapla
  • tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Bazı okulların dershanelerin üst kısmında yatakhaneler var. Farklı illerden gelenler yatışa geçiyor. Bu konuda müfredat bellidir kanunlar vardır. Bu tarz disiplinsizliğe izin verilmemelidir.
    Cevapla
  • XXL 8 yıl önce Şikayet Et
    Valla gülünç duruma düşüyorsunuz. Billa komik oluyorsunuz. Tallahi Yedi düvel dıştan çalışsa bu partiye bu kadar zarar vermez. 81 il bitince kadar her ilde baskın yapsanız nolcak? Devlet okularındaki rezalet durumu halk bilmiyormu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!