Adana'da kar maskeli dehşet! Genç kadını katletti

Adana'da kar maskeli bir kişi, sokakta kovaladığı 27 yaşındaki Neriman Hügül'ü 3 katlı bir apartmanın girişinde pompalı tüfekle öldürdü.

Adana'da kar maskeli dehşet! Genç kadını katletti
Adana'da kar maskeli dehşet! Genç kadını katletti
GİRİŞ 13.10.2015 21:16 GÜNCELLEME 13.10.2015 21:16


Olay, Suriyeli sığınmacıların da yoğun olarak yaşadığı Yeşilyuva Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre yüzünde kar maskesi bulunan bir kişinin kovaladığı Neriman Hügül, dar bir sokaktaki 3 katlı apartmana sığındı. Kadını kovalayan saldırgan, apartmanın girişinde Neriman Hügül'e pompalı av tüfeğiyle peş peşe ateş etti. Göğsüne 2 ve koltuk altına 1 kurşun isabet eden Neriman Hügül, olay yerinde hayatını kaybetti. Maskeli saldırgan ise kaçarak izini kaybettirdi. 

Cinayet ihbarı üzerine mahalleye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekiplerin inceleme yaptığı apartman girişinden yanık kokusu gelirken, olay yerinde delil toplama çalışması yapıldı. Polisin ifadesine başvurduğu mahalle sakinleri, öldürülen Neriman Hügül'ü tanımadıklarını söyledi. Kar maskeli cinayet zanlısının kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturmaya da çok yönlü olarak devam ediliyor. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu