Yengesini pompalı tüfekle vurdu

Malatya’da bir kişi boşanma aşamasında olan ağabeyin eşini pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı.

Yengesini pompalı tüfekle vurdu
Yengesini pompalı tüfekle vurdu
GİRİŞ 06.11.2015 03:51 GÜNCELLEME 06.11.2015 03:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çarmuzu Mahallesi Beykent Sokağı’nda, Zeynep Y. (31) okuldan çocuklarını alıp eve döndüğü esnada kayınbiraderinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Yanında iki çocuğu bulunan Zeynep Y., saldırı sırasında kapısı açık olan bir eve girerek kapıyı kapadı ancak zanlı arkasından içeri girerek yengesini vurarak olay yerinden kendisini bekleyen bir araç ile kaçtı.

Çevredekilerin durumu 112 ambulansına bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan genç kadını hemen hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatırken olay yerinde 3 adet boş kartuş bulundu. Olaydan kısa bir süre sonra E.Y. silahı ile birlikte Sanayi Polis Merkezi’ne gidip teslim olurken yaralı kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Zeynep Y.’nin, eşi ile boşanma aşamasında olduğu ancak halen resmi boşanmanın gerçekleşmediği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    türk mahkemelerinin ortalama boşama süresi 9yıl...muhtemelen karısını öldüren daha erken kurtuluyor.bu normal mi. adamın yanlış evlilikle ömrü gitmiş.böylece geri kalanı da gitsin. bu hakimin yaptığı kasabın kör bıçakla koyun kesmesinden daha gaddarca....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı