Cezaevinden 1 hafta olmuştu, cinayet işledi

Muğla'da cezaevinden yeni çıkan bir kişi, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen kişinin annesini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Cezaevinden 1 hafta olmuştu, cinayet işledi
Cezaevinden 1 hafta olmuştu, cinayet işledi
GİRİŞ 08.11.2015 03:33 GÜNCELLEME 08.11.2015 03:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Gürköy Mahallesi'deki ikamet eden Ali Y, aynı mahallede yaşayan ve aralarında husumet olduğu iddia edilen Hasan Kara'nın evine giderek, bir süre tartıştığı anne Nazike Kara'yı (61) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Ardından olay yerine yakın bir evde ikamet eden Ünal Barın'ın evine giden zanlı, aile kapıyı açmayınca eve rastgele ateş etti.

Barın'ın babası Ali Barın (73) açılan ateş sonucu, başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıyı Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırdı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Fethiye'ye sevk edilen Barın'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Nazike Kara'nın cesedi de otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Bölgede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olay yerinden kaçan Ali Y'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, Ali Y'nin yaklaşık 20 gün önce, aralarında kavga çıkan Ünal Barın'ı silahla ayağından yaraladığı ve bir hafta önce de cezaevinden çıktığı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Silahla yaralayana ceza vermeyenleri 1. Dereceden katil diye tutuklamaları lazım ama burası Türkiye bu dolaylı nüfus planlaması gibime geliyor ecnebi oyunu yahudi oyunu yada bu ülke birbirini yesin diye tırışka kanunlar gırla eeee vatandaş da yetki yok yetkililerde de herhalde niyet yok mu acaba
    Cevapla
  • İlham 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl iş adam ayağından vuruyor 1 hafta sonra serbest
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!