Sahte polisler sıraya sokup gasp etti

Ellerinde silah ve telsiz olan 4 kişi, işyerine girdi. Polis olduklarını söyleyen 4’lüden biri “Kasadaki paralara el koyduk” dedi.

Sahte polisler sıraya sokup gasp etti
Sahte polisler sıraya sokup gasp etti
GİRİŞ 18.11.2015 06:26 GÜNCELLEME 18.11.2015 08:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul’da kendilerine polis süsü veren 4 kişi, Suriyelilere ait bir işyerine girdi ve çalışanlar ile müşterileri tek sıra halinde dizip gasp etti. 13 Ekim’de Aksaray’da yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti; Ellerinde silah ve telsiz olan 4 kişi, işyerine girdi. Polis olduklarını söyleyen 4’lüden biri “Kasadaki paralara el koyduk” dedi.

‘HIRSIZ VAR’

Kasadaki tüm parayı aldıktan sonra da Suriye’deki tanıdıklarına para göndermek için işyerinde bulunan müşterileri ve çalışanları sıraya soktu. Ardından üzerlerini arayıp bulduğu paraları da aldı. Toplam 720 bin TL’yi alan gaspçılardan biri, kaçarken silahını düşürdü. Bir çalışan, tabancanın oyuncak olduğunu fark edince “Hırsız var” diye bağırdı. Güven Timleri, kaçmaya çalışan gaspçılardan Özkan K.’yı yakalamayı başardı. 3 gaspçı ise izlerini kaybettirdi. Gasp Büro ekipleri işyerine ait güvenlik kamerası görüntülerinden 3 şüphelinin kimliklerini belirledi. Avcılar’da bir eve düzenlenen baskınla, soyguncular olaydan 6 saat sonra paraları sayarken yakalandı. ‘Çocuk kaçırma’ ve ‘tehdit’ gibi 74 suç kayıtları olduğu belirlenen gaspçılardan 3’ü tutuklandı.

YORUMLAR 3
  • efe 8 yıl önce Şikayet Et
    74 suç kaydı ve hala serbes değil 3. dünya ülkesi 4. dünya ülkesi bile olamayız.
    Cevapla
  • Uyy Temel 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi ıslah etsin.
    Cevapla
  • Memoli 8 yıl önce Şikayet Et
    Suna bak ya adam 74suc işlemiş yuh ulan adalet nerde sorarim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum