Sultangazi'de 7 araç birden kundaklandı

Dün 3 ilçede 8 aracın kundaklanmasının ardından bu sabah da Sultangazi'de 7 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

Sultangazi'de 7 araç birden kundaklandı
Sultangazi'de 7 araç birden kundaklandı
GİRİŞ 19.12.2015 07:13 GÜNCELLEME 19.12.2015 07:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

50. Yıl Mahallesi 2217. Sokak'ta, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halinde bulunan 7 araca önce benzin döktü, daha sonra ateşe verdi.

Olayı fark eden mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye haber verdi. Bu sırada bazı mahalle sakinlerinin damacana ve kovalarla yangını söndürmeye çalıştığı gözlendi. Olay yerine gelen Sultangazi itfaiye ekipleri, araçlardaki yangını söndürdü.

Aracı kundaklanan Osman Genç, mahalle sakinlerinin seslerini duyarak cama çıktığını ve aracının yandığını gördüğünü belirterek, şüpheli herhangi birisini görmediklerini söyledi. İtfaiyenin yarım saatte ancak gelebildiğini iddia eden Genç, "Gerçekten çok yazık. Bu araçların her biri milli servet. Bu araçları yakarak ellerine ne geçti, umarım en kısa zamanda yakalanırlar" diye konuştu.

Kubilay Yılmaz da komşuların durumu haber vermesi sonucu aracının kundaklandığını fark ettiğini belirterek, yangını itfaiye gelene kadar kendilerinin büyük oranda söndürdüklerini kaydetti.

YORUMLAR 3
  • alperen 8 yıl önce Şikayet Et
    idam geri gelsin
    Cevapla
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz armut mu topluyor alın güneliğinizi her şeye para harcamayı biliriz
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    terörle mücadele kanununu kuşa çevirdiniz. iş işten geçmeden geç kalınmadan sağlam değişiklikler yapılmalı. ateşi her zaman yakan söndürmez. bu milleti bir kaç şeref yoksulunun insafına bırakmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...