Halk otobüsüne molotoflu saldırı anı kamerada

Gaziantep’te özel halk otobüsüne molotofla saldırıda bulunuldu. O anlar otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

GİRİŞ 03.02.2016 09:48 GÜNCELLEME 03.02.2016 09:48

Gaziantep’te özel halk otobüsüne molotofla saldırıda bulunuldu. O anlar otobüsün kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi’nde yaşanan olayda, içinde yolcu bulunan Büyükşehir Belediyesine bağlı özel halk otobüsüne kimliği belirsiz 2 kişi tarafından seyir halindeyken molotoflu saldırı düzenlendi. Otobüse ait güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, seyir halindeki otobüs şahısların bulunduğu yere yaklaştığı zaman şahıslardan biri diğerine haber veriyor ve diğeri de otobüsün ön camına isabet eden molotofu fırlatıyor.

Otobüsün ön camının kırıldığı olayda ölen ya da yaralanan olmazken, yolcuların yaşadığı panik anları da kameralara yansıdı. Olayın yaşandığı otobüsün şoförü Mustafa Taşdemir, aynı mahalledeki bir çok güzergahta benzer saldırıları sürekli yaşadıklarını belirterek, yetkililerin bu konuda önlem alması gerektiğini vurguladı.

Konuyla ilgili konuşan otobüs hattı görevlilerinden Ramazan Yıldırım ise diğer şoför arkadaşlarının da aynı güzergahta bu sorunları yaşadıklarına dikkat çekerek, genelde pazar günleri yaşanan saldırı olaylarıyla ilgili yetkililerden destek beklediklerini ifade etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!