Gaziantep'te koca dehşeti: 4 kişiyi katletti

Gaziantep'te boşanma aşamasındaki eşinin evine gelen öfkeli koca, cinnet getirerek aralarında eşinin de bulunduğu 4 kişiyi öldürdü.

GİRİŞ 05.02.2016 01:30 GÜNCELLEME 05.02.2016 08:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Gaziantep'in Düztepe Mahallesi 28 Nolu Sokak'ta 6 aydır eşinden ayrı olan Yusuf Taş, boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı eve gelerek eşi Tuğba Taş ile tartışmaya başladı.

Öfkeli koca bir anda cinnet getirerek aralarında eşinin de bulunduğu 4 kişiye kurşun yağdırdı. 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken 1 kişi de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yandan Yusuf Taş'ın daha önce de eşiyle çok kez tartıştığı ve silahla eşini tehdit ettiği belirtildi.

Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • m akif 8 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK İSLAM erkeyının cinnet geçirip katliamlar yapmasına en buyuk sebep adaletsiz KADIN TARAFLI HIRISTŞYAN AB den ithal oranında aile yapısını yıkan , güzel dinimiz İSLAM ın onay da vermediği evlilik birliğini KADINLARIMIZ ın özgüvenini aşırı derecede artırarak boşanmalara KADIN taraflı boşanmaları TAVAN yaptırarak hatta boşanma anında erkeyin mal varlıgının da yüzde ellisini kadına hediye edip çocuğunu elinden alaıp CİNNETLERE neden olan YENİ DİYE YUTTURULAN AB nin kokuşmuş bize zorla enjekte edilmeye çalışılan YASALARDIR . güzel dinimiz İSLAM ın aile yasalarına dönüş yapılıp bu POLİSİYE Tyasalar iptal edilmedikçe CİNNET ler malesef devam edecektir .
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Olaya bir de erkek açısından bakın. Erkek boşanma davası sürdüğü müddetçe tedbir nafakası verir, Çocuklar anneye verilir ve Çocuk başına nafaka bağlanır. Boşanma sonrasında Çocuklar erkekten koparılır, tazminat, nafaka öder, mal paylaşımı, tüm takılar kadına verilir. Erkek boşanma sonrasında tüm bitkinin o yitirdiği gibi ömür boyu bitmeyen ödemeler yüzünden kendine yenir bir hayat kuramaz. Erkeğin hayatını bitirip sonra da sükunet bekliyorsunuz. Boşanınca herkes hakkını alsın, haktan fazlası cinnet getirtir.
    Cevapla
  • ses 8 yıl önce Şikayet Et
    bütün bunlar sinirden abicigim sinirden ve inattan oluyor,gitmek istiyorsa gitsin mahkeme ne karar vaeriyorsa uygula problem yok. ama inat meselesi bu olAYLAR
    Cevapla
  • Emrah Cihan Gövşer 8 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Fatma Şahin'in Getirmiş Olduğu Kanunları Koz Olarak Kullanıp Kocalarına Karşı Sürekli Başkaldırma Pozisyonundalar Bence Bu Ab Yasalarını Uygulamadan Kaldırıp Şeriat Kanunlarına Yakın Yasalar Çıkarıp Kadınları Kocalarına Bağlamalı.
    Cevapla
  • ezo 8 yıl önce Şikayet Et
    öfkeli koca mı ? bu öfke mi kompleks mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu