Annesinin birlikte yaşadığı adamı öldürdü

Bursa’da annesinin dini nikahlı eşini öldürdü, kaçtığı Soma’da yakalandı

Annesinin birlikte yaşadığı adamı öldürdü
Annesinin birlikte yaşadığı adamı öldürdü
GİRİŞ 09.02.2016 21:28 GÜNCELLEME 09.02.2016 21:28

Bursa'da dün gece evinde 10 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan 51 yaşındaki Hamza Deniz'in cinayet zanlısı, imam nikahıyla birlikte yaşadığı Hayriye Tomurkan'ın ilk eşinden dünyaya gelen oğlu Savaş Tomurkan olduğu ortaya çıktı. 

Osmangazi İlçesi'ne oturan Hayriye Tomurkan dün akşam Yeni Karaman Mahallesi Özgen Sokak'taki evine geldiğinde, oturma odasında kan izleri gördü. Daha sonra yatak odasına giren Hayriye Tomurkan, birlikte yaşadığı Hamza Deniz'in cansız bedeni ile karşılaştı. Haber vermesiyle belirtilen adrese gelen polis, 10 bıçak darbesiyle öldürülen Hamza Deniz'in cesedini savcının talimatı ile otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı. Polis, olay yerinden delil toplarken, Hayriye Tomurkan'ın da ifadesine başvurdu. 

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde ifade veren Hayriye Tomurkan, eşinden boşanmak için dava açtığını, Hamza Deniz ile imam nikahı ile birlikte yaşadığını söyledi. Tomurkan verdiği ifadede, Hamza Deniz'i kimin öldürdüğünü bilmediğini şüphelendiği hiç kimsenin de bulunmadığını açıkladı. 

Soruşturmayı genişleten polis, Hayriye Tomurkan'ın, Manisa'nın Soma ilçesinde babasıyla birlikte yaşayan oğlu Savaş Tomurkan'ın cinayet günü Bursa'ya geldiğini tespit etti. Soma'da gözaltına alınan 22 yaşındaki Savaş Tomurkan suçunu itiraf etti. Hamza Deniz'i annesiyle birlikte yaşadığı için öldürdüğünü söyleyen Tomurkan, cinayeti işlediği bıçağı ise Abdal Köprüsü'nden dereye attığını açıkladı. Savaş Tomurkan, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılmak üzere Bursa'ya getirilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu