Köpeği vurmak isterken kuzenini öldürdü

Zonguldak'ta maden işçisi 38 yaşındaki Bülent Keskin'in sokak köpeğini vurmak için fişek koyduğu av tüfeği kaza ile ateş aldı.

Köpeği vurmak isterken kuzenini öldürdü
Köpeği vurmak isterken kuzenini öldürdü
GİRİŞ 22.02.2016 22:15 GÜNCELLEME 22.02.2016 22:15

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Bülent Keskin'in kuzeni 50 yaşındaki Hüseyin Aygün, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 17.30 sıralarında Bülent Keskin'in evinin önünde meydana geldi. Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan maden işçisi Bülent Keskin, evinin etrafında dolaşan sokak köpeğini vurmak istedi. Keskin, av tüfeğine fişek koyduğu sırada kaza ile tetiğe dokunması sonucu tüfek ateş aldı. Çıkan saçmalar, yanında bulunan kuzeni ve aynı zamanda komşusu Hüseyin Aygün'e isabet etti. Kasık bölgesinden yaralanan Aygün, köylüler tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aygün, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Jandarma, Bülent Keskin ve olaya tanık olan kardeşinin eşi 30 yaşındaki Emel Keskin'i gözaltına aldı. Doktor kontrolü için aynı hastaneye götürülen Bülent Keskin ve Emel Keskin, jandarma aracında gözyaşlarına boğuldu. Bülent Keskin ve Emel Keskin, doktor kontrollerinin ardından ifadelerinin alınması için jandarma karakoluna götürüldü. Acı haberi alan Aygün'ün yakınları ise hastaneye akın etti.

Görgü tanığı Tahin Efe, Bülent Keskin'in tüfeğe fişek koymak istediği sırada tüfeğin ateş aldığını söyledi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?