Cinayet zanlısı 2 yıl sonra yakalandı

Havaya ateş açıldı ihbarına giden polis 2 yıldır aranan cinayet zanlısını yakaladı.

Cinayet zanlısı 2 yıl sonra yakalandı
Cinayet zanlısı 2 yıl sonra yakalandı
GİRİŞ 17.03.2016 22:32 GÜNCELLEME 17.03.2016 22:32

Maltepe'de bir kişinin tabancayla havaya ateş açması üzerine olay yerine giden polis ekipleri, hem bir depoda otomatik silah ve tabancalar ele geçirdi hem de olay yerinin bir arka sokağında 2 yıldır aranan cinayet zanlısını yakaladı. 

Polis ekipleri, Maltepe Yalı Mahallesi İmamali Sokak'ta saat 19.00 sıralarında bir şüphelinin havaya ateş açıp kaçtığı ihbarını aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler sokak ve çevresinde şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

1 KALAŞNİKOF, 3 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Ekipler, çalışma sırasında sokaktaki tek katlı bir depoya girdi. Depoda arama yapan polisler içeride Kalaşnikof marka otomatik tüfek, 3 kuru sıkıdan bozma tabanca, 1 tane gaz bombası ele geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri sokağa gelerek depoda inceleme yaptı.

HAVAYA ETEŞ ETTİ

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri de, havaya ateş açıp kayıplara karışan kişiyi aramaya devam etti. 

Bu esnada olay yerinin arka sokağında tadilat halindeki iş yerinde bulunan şüpheli bir kişi polisleri fark edince kaçmaya başladı. 

Bunun üzerine adam ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Şüpheli belinden çıkarttığı tabanca ile havaya ateş edip kaçmaya devam etti; fakat polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

CİNAYET ZANLISI OLDUĞU BELİRLENDİ

Üzerinde 3 tabanca bulunan adamın Maltepe'de 2014 yılında işlenen bir cinayetin faili olarak aranan Erhan Eren olduğu ortaya çıktı.

OLAY YERİ İNCELEMESİ TAMAMLANDI

Olay yeri inceleme ekipleri depodaki çalışmalarını tamalarken; depodaki otomatik tüfek, tabancalar ve gaz bombası delil torbalarına konularak incelenmek üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...