Esenyurt'taki bir site önünde taksiciler arasında çıkan ve 5 kişinin yaralandığı kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Geçtiğimiz ay meydana gelen olayın görüntüleri yeni ortaya çıktı. Sitedeki taksi durağında çalışan taksiciler ile yoldan geçen başka bir durakta çalışan taksici arasında müşteri alma tartışması çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya döndü. Saat 21.00 sıralarındaki kavga sırasında yoldan geçen taksici sokak ortasında dövüldü. Dövülen taksici durağa dönerek arkadaşlarına haber verdi.
Yorumlar 16 Yorum Var
  • affetmeyeceksin. 02.10.2016 11:29
    adam öldürmeye teşebbüstür bu ölmediyse darbe yiyenin şansıdır. vuran kim ya da kimlerse affetmeyeceksin. böyle adamlar işte yol vermedin diye adam vuruyorlar.. özürdilemek bunlar için ölüm, zulüm. affetmeyeceksin. Tecavüzcü de bunlar adam öldürende bunlar tacizci de bunlar affetmeyeceksin ey devlet affetmeyeceksin ey adalet.
  • Temel Simsek 02.10.2016 03:48
    Suna bakin Adami dayakdan gecirmisler Adam yerde kivraniyor birde üsdüne üsdelik tekme tokat yerdeki adama giriyor tam bir gavur zihniyeti gavurlardada ayni zihniyet var tüh sana delikanlilik bumudur delikanlilikda karsilik vermeyene vurmakmi var lahnet Olsun sana o yerdeki insana vurana en az bes sene vermeleri gerekir bir daha yuh sana Insanlarin yüz karasi sen Türk olmasin
  • ENGN 01.10.2016 23:31
    taksicilere ve bilhassa minübüscülere adam akıllı bir takip kontrol yöntemi uygulanmalı. memleketi teksasa çeviriyor bu gangıster bozuntuları.
  • horolom 01.10.2016 22:12
    Bu taksici, minibüscü esnafının sonu ne olacak. Hepsi açgözlü
  • Serdar 01.10.2016 21:10
    rıskı veren allah hepiniizdende alır emin olun 1 kuruusunda lafını edenler erkeklık taslıyanlar 3 bes kurus ınsan bunlar
Daha fazla yorum görüntüle