Olay bu akşam, Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi. Düğün salonunda Ö.K. ile 4 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Araya girenler kavga eden tarafları ayırdı. Salondan çıkan Ö.K. otomobiline bindi. Ö.K. kavga ettiği kişileri düğün salonun önünde gördü. Otomobilinin gazına basan Ö.K. salonun önündeki gelin arabasına çarptıktan sonra 4 kişiye çarptı. Ö.K.'nın düğün salonunda yumruk yumruğa kavga etmesi ve otomobili düğün salonunun önündeki kişilerin üzerine sürmesi saniye saniye görüntülendi. Ö.K. ile yumruk yumruğa kavga eden kişi ile bir kişi ağır yaralanırken, diğer 2 kişinin ise yere düştükten sonra güçlükle yürüdükleri görüldü.
Yorumlar 2 Yorum Var
  • Objektif Vatansever 24.10.2016 19:37
    Bezdim şu kafalardan. Bunun Avrupalı olmakla ne alakası var. Avrupa'ya git de adamlık gör. Avrupada hapishaneler kapatılıyor mahkumsuzluktan.(Not: Batıcı Entelektüel biri zannetmeyin beni, Anadolunun bağrındayım, Vatanıma canım feda, ama bugün durum bu, Roma'dan çok şey öğrendik tarih boyu, zorla da olsa öğrenmeye devam ediyoruz)
  • Orhan Küçükönder 24.10.2016 17:10
    Masalarda oturanlar film izliyor sanki. Avrupalı olmak böyle bir şey. Sokak ortasında adam öldürseler kimse sen ne yapıyorsun demiyor.