Ölmeden önce 'Beni kurtarın, vuracaklar' dedi

Adana'da hayatını kaybeden 3 çocuk annesi 45 yaşındaki Ummuhan Kılıç'ın olaydan önce telefonla ulaştığı yeğenine, "Beni kurtarın, vuracaklar" dediği öne sürüldü.

Ölmeden önce 'Beni kurtarın, vuracaklar' dedi
Ölmeden önce 'Beni kurtarın, vuracaklar' dedi
GİRİŞ 07.11.2016 03:23 GÜNCELLEME 07.11.2016 03:23


Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde Ummuhan Kılıç, tabancayla göğsünden vurulmuş halde eşi A. Kılıç ve kızı M. Kılıç  tarafından AdanaNumune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Ummuhan Kılıç, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olayı haberalan polis ekipleri, kadının kocası A. Kılıç'ı şüpheli sıfatıyla gözaltına aldı.
 
Emniyet Müdürlüğüne götürülen A. Kılıç'ın ifadesinde, eşinin kendisini kaza sonucu tabancayla vurduğunu ileri sürdüğü öğrenildi.
 
Ölen kadının Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden Adana'ya gelen yeğeni  Ahmet Kömürcü, AA muhabirine, halası Ummuhan Kılıç'ın kendisine telefonla ulaştığını belirterek, "Görüşmemizde sesi iyi gelmiyordu. 'Beni kurtarın, vuracaklar' diyordu. Babam da bunun üzerine yola çıkmıştı. Bizler de yola çıktığımızda ölüm haberini aldık. Bu görüşmemiz telefon kayıtlarında çıkacaktır."  dedi.
 
Kömürcü, halası ile eniştesi A. Kılıç arasında son iki haftadan bu yana bir anlaşmazlığın olduğunu ve bu süreçte eniştesinin halasına sürekli şiddet uyguladığını da ileri sürdü.
 
Diğer yeğen Mehmet Kömürcü de halasının, kendisini öldürecek biri olmadığını, halasıyla kocası arasındaki olaylardan daha sonra haberdar olduklarını belirtti.
 
"Olaylardan haberimiz olsaydı önlemimizi alırdık" diyen Kömürcü, "Bir  insanla anlaşamıyorsan ayrılırsın, öldürmenin gereği yoktu. 3 çocuğu yetim  bıraktı. Yüreğimizi dağladı. Biz devletimize güveniyoruz. Gereken ceza inşallah verilecektir." diye konuştu.
 
Kılıç'ın Adana Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından Şanlıurfa'da toprağa verileceği belirtildi.
 
Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı