Beylikdüzü’nde bir siteye eşya taşıyan nakliyeciler, asansörle yük taşımanın tehlikeli ve yasak olduğu uyarısında bulunan yönetici ve apartman sakinlerine saldırdı. Sopa, bıçak, tornavida ve taşlarla site sakinlerine saldıran nakliyeciler bir kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Beylikdüzü Yakuplu’da bulunan bir siteye yük taşıyan nakliyeciler, apartman yöneticisinin, asansör kullanımının yük taşımaya uygun olmadığı ve yük taşınmaması yönündeki uyarılarına küfür ve tehditlerle karşılık verdi. Yönetici ve apartman sakinlerinin uyarılarını dinlemeyen nakliyeciler site sakinlerine sopa, bıçak, tornavida ile saldırdı. Daha sonra kaldırım taşlarını söküp site sakinlerine atan şehir eşkıyaları, polis olay yerine gelmeden kısa bir süre önce araçlarıyla kaçtı. Saldırı sırasında bir kişi başından ve kolundan yaralandı. Kavga sırasında yaralanan bir vatandaşın başına 10 dikiş atılırken 10 günlük de rapor verildi. Olay hakkında soruşturma başlatan polis şehir eşkıyalarını arıyor.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • misafir 19.12.2016 15:41
    asansor varken ben de esyalar icin kulanirim yönetici okadar karismasaydi, yani bence hak etmis dayagi kim bilir nasil söylemistir abartmisitir yani
  • Hasan 19.12.2016 15:03
    Malatyalı kardeş insan için asansör farklı esya için asansör farklıdır. bir kişi ortalama 80kg olarak hesaplanır ve normal bir insanın kapladığı yer bellidir. Sen tutup ''ne olacak yaa. Sonuçta yük taşıyor'' deyip asansörün kapasitesinden fazla yük taşımaya kalkarsan olacak kazaları göze alacaksın. Asansörde kaza olsa ve bu işçiler ölse arkasından ağlar durursunuz. Herşeyin yolu yordamı var. Bilip bilmeden yorum yapmayın. Nakliyeciler bildiğin hanzoluk yapmış. Siz de hatayı alkışlıyorsunuz.
  • malatyalı 19.12.2016 14:30
    asansor ne ıse yarar ınsan tasıyorda esyamı tasımıyor yonetıcı hak etmıs