'Mangal dumanı' kavgası kanlı bitti

Aydın'da düzenlenen deve güreşi yarışları sonrasında iki grup arasında mangal dumanı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

'Mangal dumanı' kavgası kanlı bitti
'Mangal dumanı' kavgası kanlı bitti
GİRİŞ 19.02.2017 23:01 GÜNCELLEME 19.02.2017 23:01
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, bu yıl 8'incisi düzenlenen deve güreşi sonrası çıkan kavgada 28 yaşındaki Bahri Onhan öldü, Emrah Buhran yaralandı.

Olay, Sümer Futbol Sahası yanındaki deve güreşi sahasında bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Nazilli Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen deve güreşini izleyen iki grup arasında mangal dumanı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine birbirlerine saldıran iki gruptan Bahri Ongan ve Emrah Buhran (32) bıçaklandı. Kavga araya girenler tarafından yatıştırılırken, yaralılar ambulanslarla ile Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedaviye alınan yaralılardan Bahri Ongan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmazken, Emrah Buhran'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, olaydan sonra kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

YORUMLAR 18
  • Atakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar yetersiz birinin hayatına kastetmenin cezası ağırlaştırılmış müebbet olsun kanuna net kesin olsun nefsi müdafaa durumları hariç ama olmaz o zaman avukatlara ekmek çıkmaz
    Cevapla
  • Destan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim teroriste ihtiyacimiz yok ki. Teror yoksa biz variz. Birbirimizi öldürüyoruz. Yazik bu genclige yanlis yonlendiriliyorlar.
    Cevapla
  • ya sabir 7 yıl önce Şikayet Et
    ne olursaolsun bir insan hayati soz konusu bu insanin ailesi ne durumda hic dusunmuyorlarmi gozlerini kirp madan cinayet isliyorlar bunlar insan olamazlar sabirli olmak biz insanlara yakisir sabirla her kotu durum asilir simdi iyimi oldu kencecik insa hayatan koparildi kendileride hapse gitti yada gidecek kimseye yarari olmayan bu durumlarda sabir sonuna kadar sabir
    Cevapla
  • Ertan 7 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda gerçekten bir arkadaşın dediği gibi alttan alma gibi bi eğitim lazım.Yolda birisi sana yol verince nasıl mutlu oluyorsan bunu sen yaparsan herkes yapar gibi çeşitli eğitimler.Şeytan buzağanın iğpini hevşetmiş diye başlayan hikayeyi bilmeyen yoktur.bu ve bunun gibi hikayeleri ve Sonuçlarını anlatmak lazım.
    Cevapla
  • mangalci 7 yıl önce Şikayet Et
    Mangal dumani bahane Sorun kazanan ve kaybeden devede Bu tip insanlar yüzünden memleketin haline bak Yaaa Genc Kardesimize yazik olmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması! 1019 ürün dahil edildi
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...