İstanbul'da rehine krizi

İstanbul Esenyurt'ta 55 yaşındaki Gülali S.'nin bıçakla 2 kişiyi rehin aldı, polisin ikna çabalarının ardından teslim oldu

İstanbul'da rehine krizi
İstanbul'da rehine krizi
GİRİŞ 24.02.2017 00:26 GÜNCELLEME 24.02.2017 00:26

Esenyurt'ta şizofren olduğu belirtilen 55 yaşındaki Gülali S., kahvehanede 2 kişiyi bıçakla rehin aldı. Gülali S., yaklaşık bir saat sonra rehine kurtarma ve müzakere timleri tarafından ikna edilince rehineleri bırakıp teslim oldu. 

BIÇAKLA 2 KİŞİYİ REHİN ALDI

Esenyurt İnönü Mahallesi 365 Sokakta bulunan bir kahvehane dün gece rehine krizi yaşandı. Kahvehanenin mutfağından bıçak alan 55 yaşındaki Gülali S., henüz bilinmeyen nedenle çevresine tehditler savurup bağırmaya başladı. Gülali S.'nin tehditleri üzerine kahvehanede kısa süreli panik yaşandı. Gülali S., bu sırada içerde bulunan 17 yaşındaki Habip U. ve 36 yaşındaki Ekrem Uluç'u bıçak zoruyla rehin alarak kahvehanenin kapısını kilitledi.

ÖNCE REHİNELERİ BIRAKTI, ARDINDAN TESLİM OLDU

İki kişinin rehin alındığı bilgisi üzerine olay yerine çok sayıda polis ile rehine kurtarma ve müzakere timleri gönderildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken rehine kurtarma ve müzakere timleri, rehineciyi ikna için çalışmaya başladı. Şizofren hastası olduğu öğrenilen Gülali S., yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından 2 rehineyi serbest bıraktı, ardından polise teslim oldu. Gözaltına alınan Gülali S., sağlık kontrolü için önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü.

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak