Eylemci kadın 1 haftadır kayıp

Antalya’da oteldeki işinden çıkarıldıktan sonra içeride kalan maaşı için otel önünde eylem yapan 4 çocuk annesi Hatice Durmaz’ın bir haftadır kayıp olduğu bildirildi.

Eylemci kadın 1 haftadır kayıp
Eylemci kadın 1 haftadır kayıp
GİRİŞ 22.08.2017 10:45 GÜNCELLEME 22.08.2017 11:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

44 yaşındaki Durmaz’ın kızı ve oğlu Cumhuriyet Savcılığına dilekçeyle başvurarak annelerinin hayatından endişe ettiklerini bildirdi. 

Geçtiğimiz hafta Salı akşamı işten çıkarıldığı 5 yıldızlı otelin önünde boynuna kırık şişe parçası dayayarak maaşının verilmediğini öne süren Hatice Durmaz isimli işçinin, müşahede için yatırıldığı hastaneden bir gün sonra taburcu edildiği ve o günden beri kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

MAAŞINI ALAMADIĞI İÇİN EYLEM YAPMIŞTI

2 saat boyunca otel sahibinin gelip kalan maaş alacağını ödememesi halinde kendisine zarar vereceğini söyleyerek boynuna dayadığı kırış şişe parçasıyla eylem yapan ve bu arada iki kez kendisini yaralayan Durmaz, polis tarafından etkisiz hale getirildikten sonra Kemer Devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan ilk müdahaleden sonra karakola ifade için götürülen kadın, daha sonra müşahede altında tutulması için tekrar aynı hastaneye yatırılmıştı. Geceyi hastanede geçiren Hatice Durmaz’ın, geçen hafta Çarşamba sabahı 10.30 sıralarında taburcu olduğu öğrenilmişti.

KIZI VE OĞLU HER YERDE ANNELERİNİ ARIYOR

Durmaz, hastaneden taburcu edildikten sonra ailesinin yanına dönmeyince kızı Sultan Durmaz ve oğlu Murat Durmaz annelerini aramaya başladı. Kemer’e gelerek Kemer Devlet Hastanesi ve Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçen Sultan Durmaz, annelerine ulaşamadıklarını bildirdi. Hatice Durmaz’ın oğlu Murat Durmaz ise daha sonra Aksu Polis Merkezi’ne başvurarak annesinin kayıp olduğunu bildirerek hayatından endişe ettiğini dile getirdi. Kız kardeşi Sultan Durmaz da Kemer’de araştırma yapmaya devam etti. Sultan Durmaz, araştırmalarından bir sonuç alamayınca dün Kemer Cumhuriyet Başsavcılığına giderek kayıp ihbarında bulundu. Durmaz, annesinin bulunması için hastane ve otogardaki güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesini ve otobüs firmalarından bilgi alınmasını talep etti.

''MAAŞI BANKAYA YATIRILDI''

Annesinin 4 ay çalıştığı otelde kendisinin de 1 ay çalıştığını söyleyen Sultan Durmaz, annesinin eyleminden sonra kendisinin 1 aylık maaş alacağının banka hesabına yatırıldığını söyledi. Durmaz, Kemer Polis Merkezi’nde görüştüğü polislerin kendisine, ''Hatice hanımın maaş alacağını elden ödedik'' dediklerini anlattı.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı, Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne bir yazı göndererek Hatice Durmaz’ın bulunması için hastane ve otogar güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesini isterken, Sultan Durmaz da annesinin fotoğraflarını bastırarak taksi duraklarına dağıtmaya başladı.

YORUMLAR 7
  • ramazan37 6 yıl önce Şikayet Et
    Maaşı elden vermek mi? Buda bir suç unsuru....
    Cevapla
  • senol eroglu France 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan zengin olsaniz ne olur bir kadinin maasini vermiyorsun allah boyle patron lari bildigi gibi yapsin Haram olsun yazik yaaaa
    Cevapla
  • Takip 6 yıl önce Şikayet Et
    Otel sahibini takibe almak gerek kadının parasını vernediği gibi Kadın eylem yapınca intikam alabilir bizi haber yaptın diyerek.
    Cevapla
  • Fikret 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar hizmet sektöründe çalışmamalı bee. Dinen de caiz değil kadın fıtratına da uygun değil.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çalışmasında erkeğin kölesi mi olsun. Kendini bilmez bazı erkekler çalışmayan kadını çok eziyor. Hoş kötü olduktan sonra çalışsada kıymetini bilmiyor.Allah kötülere merhamet versin.
    Cevapla
  • bayram 6 yıl önce Şikayet Et
    otelciyi arastirin derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi