Bulundu! Ailesi hiç beklemiyordu ilk ifadesi...

Tokat'ın Almus İlçesi'nde yaşayan ve yalnız olduğu sırada komşu köyde oturan S.A. tarafından kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki Sümenye A. ilçe yakınlarında bulundu.

GİRİŞ 23.08.2017 16:19 GÜNCELLEME 23.08.2017 20:30
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Genç kız ilk ifadesinde kendi rızasıyla gittiğini söyledi.

Almus'a bağlı Kolköy'de yaşayan çiftçi Rıza-Kezban A. çiftinin 6 çocuğunun en küçüğü Sümenye A, 7 gün önce ortadan kayboldu. Yaylaya çıkan Rıza ve Kezban A. çifti, köylerindeki evlerine bıraktıkları kızlarını ertesi gün döndüklerinde bulamadı. Çift durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Genç kızı bulmak için arama yapılırken, aileye gelen telefon ile Sümenye'yi, komşu Yuvaköy'den 28 yaşındaki S.A.'nın evlenmek amacı ile kaçırdığı ortaya çıktı. Aileyi arayan S.A. kendilerini aramaktan vazgeçerek, şikayetlerini geri almalarını istedi. Bu ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri S.A.'yı bulmak için çalışma yaptı. İlk çalışmalarda S.A.'ya ulaşılamadı.



AİLESİ KAÇIRILDI DEDİ AMA SÜMENYE...

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri yapılan çalışmalar sonrasında S.A. ve Sümenye A'nın Almus ilçesindeki Tufantepe bölgesinde olduğunu tespit etti. Yer tespitinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri S.A. ve Sümenye A.’yı 60 SA 736 plakalı otomobilde yakaladı. S.A. ile kaçırıldığı öne sürülen Sümenye A., ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldü. Genç kızın ilk ifadesinde kendi isteğiyle S.A. ile gittiğini söylediği öğrenildi. Kızlarının bulunduğunu haber alan ailesi de İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. S.A. jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 

YORUMLAR 31
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Küçük kız ne bilsin doğruyu yanlışı. Telefon alacağım gel desen gelir. Adama ceza verilmeli eğer ilişkiye girdiyse tecavüz suçu giydirilmeli.
    Cevapla
  • iosen 6 yıl önce Şikayet Et
    şuna bak kimsede akıl kalmamış
    Cevapla
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    maşallah çok güzel. kaderi de güzel olur inşallah.
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendi isteğimle demiş.15 yaşındaki çocuk istese bile kaçıramazsın.Bu bahane değil.Çocuk bu aklı kesmez.Bu adam mutlaka ağır şekilde ceza almalı.
    Cevapla
  • İzzet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah in sen bize doğru yolu goster
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi