Üvey oğlu hamile kadını feci şekilde öldürdü

Şanlıurfa'da 7 çocuk annesi hamile 33 yaşındaki Suriyeli Nahiye Atay, üvey oğlu tarafından bilinmeyen nedenle sert cisimle dövülerek öldürüldü.

Üvey oğlu hamile kadını feci şekilde öldürdü
Üvey oğlu hamile kadını feci şekilde öldürdü
GİRİŞ 04.09.2017 19:54 GÜNCELLEME 04.09.2017 19:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Şanlıurfa’ya bağlı Yardımcı Mahallesi'nde meydana geldi.

2004 yılında Şanlıurfa’ya yerleşen Suriyeli Nahiye Atay, kuma olarak Şanlıurfalı Ahmet Atay’la evlendi.

Bu evliliğindne 7 çocuğu olan Suriyeli kadının kuma olarak gittiği kocasının ilk eşinin çocukları arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede tartışma büyümesi üzerine genç kadının başına sert cisimle vurulup dövüldü. Kendinden geçen kadın, daha sonra oturdukları evin 2’nci katından aşağıya atılarak intihar süsü verildi.

Yaşananların ardından olay yerine jandarma ve sağlıkgörevlileri çağrıldı.

Sağlık görevlilerin yaptığı incelemede Suriyeli kadının öldüğü saptandı.

Olay yerinde tamamlanan incelemenin ardından Suriyeli kadının cenazesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Nahiye Atay’ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınlarını teslim edildi. Olayla ilgili jandarma cinayete karışan Suriyeli kadının üvey oğlu İ.A.A. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR 3
  • Kanuni-TR 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ülkesi veya etnik kimliği ne olursa olsun yapılan şereften yoksunluktur. Suçluların bir an evvel cezalandırılması gerekiyor. Yargı ve eleştirilerinizi bırakıp insan gibi görmeyi öğrenin yorum yapan vatandaşlar..
    Cevapla
  • Sena 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek suçlu baba olacak herif. Suriyeli kadınla ikinci eş olarak evlenmesi en büyük hatası. Ailede huzur mu kalır. Üstüne de 7 çocuk
    Cevapla
  • 7 cocukmu 6 yıl önce Şikayet Et
    7 cocuk nedir ya?Simdi ne olacak o cocuklara . Artik devletimizin cocuk sayisini kontrol altina almasi lazim. Ozellikle doguda 30 40 cocuklu aileler bile var. Suc oranlari kontrolu icin bence ilk onlem bu olmali.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi