Ünlü mekanın işletmecisinin feci sonu

Bodrum'da bulunan Barlar Sokağı'ndaki ünlü bir balık restoranın iki gündür kayıp olan işletmecisi, otomobilinde bilekleri kesilmiş ve boğazından bıçaklanmış hâlde bulundu.

GİRİŞ 04.09.2017 20:05 GÜNCELLEME 05.09.2017 09:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bodrum'da bulunan Barlar Sokağı'ndaki ünlü bir balık restoranın iki gündür kayıp olan işletmecisi, otomobilinde bilekleri kesilmiş ve boğazından bıçaklanmış hâlde bulundu.

Kumbahçe Mahallesi'ndeki dünyaca ünlü Barlar Sokağı'ndaki Berk Balık Restoran'ın işletmeciliğini yapan evli ve iki çocuk babası Mustafa Coşkun, geçen cumartesi günü sabahı işe gideceğini söyleyerek evinden ayrıldı. İşe gitmeyen ve cep telefonundan da kendisine ulaşılamayan Coşkun'un eşi Aylin Coşkun, meraklanarak polis ve jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine arama- kurtarma çalışması başlatıldı.

BİLEKLERİ KESİLMİŞ, BOĞAZINDAN BIÇAKLANMIŞ

Ancak bugün öğle saatlerinde üzücü haber geldi. Bir çoban, yol kenarında park halindeki bir otomobilde Coşkun'ın bilekleri kesilmiş ve boğazından bıçaklanmış haldeki cesedini buldu.

Bir süredir ekonomik sıkıntıda olduğu belirtilen Coşkun'un ölümü ilçede üzüntü yaşattı. Coşkun'un ölümüyle ilgili 6 kişinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Çoşkun'ın cesedi otopsiye kaldırıldı. Ayrıca olay yerinde bulunan bıçağa ise incelenmek üzere el konuldu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mustafa Coşkun ailesinin yakın arkadaşı olan Türk Sanat Müziği'nin duayen ismi Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, "Her turizm bölgesindeki esnaf gibi ekonomik sıkıntıları vardı. Ancak Mustafa işinin ehli işini çok seven ayrıca Bodrum'da çok sevilen değerli bir arkadaşımızdı. Olayı duyunca inanamadık büyük üzüntü yaşıyoruz" dedi.

YORUMLAR 7
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bodrumda ekonomik sıkıntı çeken esnaf hiç duymadım. Yaşadığınız hayat tabiri caizse 10 numara. Bugün Türkiyenin köhne bölgelerine gidersen durum değişiyor fakat bir şekilde herkes iş yapıyor. Esnafın sıkıntısı iş yapamama değil; VERGİ. İş yapıyorsun ama vergiye veriyorsun. Dükkan tabelasına bile vergi ödüyoruz. Oda vergisi, Kira vergisi ve Yüksek kiralar ki dur diyen yok. Stopajı geçicisi bitmiyor. Derinlere inelim...
    Cevapla
  • gizliarsiv 6 yıl önce Şikayet Et
    bu mekana sik sik giderim her kez sinek avlarken burasi ful ceker hemde fiyatlar iki kati olmasina ragmen bence ekonomik sikinti disinda baska bir sey olabilir
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Telefonla yazıyordur
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş! bu sayfalar da TÜRKÇE HARF karekteriyle yorumunu yazabilirsiniz..Google da arama yapmıyorsun..
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    sebeb her ne olursa olsun cinayet asla kabul edilemez
    Cevapla
  • Bogaziniza duracak 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasil bir ac gozluluk bogaziniza duracak yaziklar olsun. Neymis her turizm bolgesinin esnafi gibi ekonomik sıkıntıları varmış!! Vatandasin kaninini emiyorsunuz hala doyamadiniz. Ayrıca bu hükümet zamaninda milyonlarca arap turist akti ulkeye. Onlarin paralarinida yiyerek semirdiniz. Doymadiniz.yaziklar olsun. Cok şükür ki artık yonetimde degilsiniz zihniyetiniz kokustu curudunuz artik.
    Cevapla
  • ahm 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç esnaflık yaptın mı. işkembeden atmışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi