Kan donduran cinayet! Önce öldürdü sonra...

Burdur'da 20 yaşındaki Seda Kuzucu, erkek arkadaşı 21 yaşındaki İ.G. tarafından otomobilin içinde av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü.

Kan donduran cinayet! Önce öldürdü sonra...
Kan donduran cinayet! Önce öldürdü sonra...
GİRİŞ 19.09.2017 16:22 GÜNCELLEME 19.09.2017 16:25
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Kuzucu'nun kendisini korumaya çalışırken saçmaların sağ eline isabet ettiği, bu nedenle orta parmağının da koptuğu belirlendi. 

Gölhisar İlçesi'nde oturan Seda Kuzucu, saat 01.00 sıralarında erkek arkadaşı İ.G.'nin yönetimindeki Otomobille Çameli Yolu Aşıklar Tepesi'ne geldi. Bir süre araç içinde sohbet eden ikili, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. 

VURDUKTAN SONRA JANDARMAYI ARADI

Tartışmanın büyümesi üzerine İ.G., araçta bulunan av tüfeğiyle Seda Kuzucu'yu başından vurup öldürdü. Olaydan sonra İ.G., yakınlarını ve Jandarmayı arayarak cinayeti haber verdi. İ.G., jandarma tarafından gözaltına alınırken, Kuzucu'nun cansız bedeni incelemelerde sonra otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

İncelemede, kendisini korumaya çalışan Kuzucu'nun sağ eline saçma isabet ettiği, bundan dolayı orta parmağının da koptuğu belirlendi. Seda Kuzucu'nun cenazesi otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Gölhisar İlçesi'ne gönderildi.

YORUMLAR 28
  • EKOLL 6 yıl önce Şikayet Et
    Gecenin saat 01 inde genç bir kızın erkek arkadaşının aracında ne işi var. Özgürlük kadın hakkı vs. sonu hep kötü. Islamdan uzaklaştırkca bu ve benzeri olaylar kaçınılmazdır. Ancak ailelerinde bu işlerde çok çok rolü var. Aileler çocuklarınızı kollayin. Başıboş bırakmayın
    Cevapla
  • adsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    malesef herseyin basi turk ceza kanunlarimiz yeterli degil millet korkmuyor zaten adam olduren cikiyor acilen idam gibi cezalarin geri gelmesi ve ceza kanunlarinin yeniden yapilandirilmasi bu gibi daha nice olaylar cikar cunku adam biliyor oldursem bile birkac yila cikarim diyor korku yok kardesim bilerek yapilan cinayetlerin cezasi kesinlikle idam olmali ve taksimde herkesin gozu onunde idam edilmeli ki herkesin akli basina gelsin o zaman bakin bakalim suc oranlarindaki dususe kisasa kisas kesin olmali
    Cevapla
  • rmznkc 6 yıl önce Şikayet Et
    idam
    Cevapla
  • Esma 6 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidiyoruz? Ortalik rezilliklerden gecilmiyor. En buyuk iki sebep: Inanc eksikliginden, aile terbiyesi.
    Cevapla
  • selim 6 yıl önce Şikayet Et
    evet aile okumadan saati gördüm 01 de ne işin var sokakta ben erkek oldugum halde 19 yaşında babam saat sekiz evdesin ( yokmu o zaman gezdigin arkadaşlarının evinde kalırsın derdi ve başımızada geldi
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın koyduğu kuralları beğenmedik Toplum olarak yaptıklarımızın Cezasını çekiyoruz Çare yeniden İSLAM'A DÖNMEK
    Cevapla
  • Daver Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah razı olsun. Huzur İslamdadır.
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    genç bir kız saat 01.00 yani gece yarısı ama özgür olmalılar tabi tabi alın size özgürlük
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar