Nasıl yaptın sorusuna şok cevap: İnsanlar keriz!

Kayseri'de 21 ayrı suçtan kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan kadın düzenlenen operasyonla yakalandı.

Nasıl yaptın sorusuna şok cevap: İnsanlar keriz!
Nasıl yaptın sorusuna şok cevap: İnsanlar keriz!
GİRİŞ 02.10.2017 18:06 GÜNCELLEME 02.10.2017 18:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Güldane Y. adliye girişinde gazetecilerin, "Bu kadar suçu nasıl işlediniz" sorusuna, "İnsanlar keriz olduğu için işledim" diye cevap verdi. 

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri 21 ayrı suçtan kesinleşmiş 16 yıl hapis cezası bulunan, cezaevi firarisi Güldane Y.'yi (27) yakalamak için çalışma başlattı. Samsun'da ikamet etmesine rağmen Kayseri'ye hırsızlık amaçlı geldiği tespit edilen Güldane Y.'nin izini süren ekipler, şüphelinin Yunus Emre Mahallesi Lokman Caddesi'nde bulunan ikamette bulunduğunu tespit etti.

Nikahsız yaşadığı şahsın ikametine operasyon düzenleyen ekipler, Güldane Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından Güldane Y., Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabip'te sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı. Burada gazetecilerin "Bu kadar suçu nasıl işlediniz?" sorusuna Güldane Y., "İnsanlar keriz olduğu için o kadar suç işledim" diye cevap verdi.

YORUMLAR 15
  • akrep 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün biri çıkar senide keriz yerine koyar ve dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün
    Cevapla
  • Kendini bil 6 yıl önce Şikayet Et
    ne bileyim aklıma rahmetli kemal sunal'ın filmi geldi hani yaşlı teyze yanında küçük kızla para dilenirken kemal sunal amcaya rast geliyorlar iki gündür bir şey yemedik şu garibanın boğazından iki lokma geçmedi dedi ALLAH rızası için diyor ve kemal amca çıkarıp para veriyor bilirim yokluğun açlığın ne demek olduğunu diyor aynı kadın küçük kız çocuğuyla beraber başka birine aynı şeyleri söylüyor ve parayı alıyor ardından kız çocuğuna bak gördün mü Dünya'da ne enayiler var diyor iki ağlayacaksın diyor hemen ceplerini boşaltırlar diyor zaten Türk milleti olarak hep iyi niyetimiz yüzünden ALÇAKLIĞA İHANETE uğruyoruz ama Hazreti ALLAH iyilerin yanındadır diyorum.,
    Cevapla
  • Yolcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm var
    Cevapla
  • Sami Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakan adalet sağolsun!
    Cevapla
  • Kısas 6 yıl önce Şikayet Et
    Ahirete iman hakikatı olmasaydı millet sana kerizi gösterirdi
    Cevapla
  • deniz emmi 6 yıl önce Şikayet Et
    bravo
    Cevapla
  • mrt78smsk 6 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru , helal olsun kardesim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar