Tecavüzcünün büyük yüzsüzlüğü: Çekin çekin!

Düzce’de, 20 yaşındaki H.K.yı kaçırdıktan sonra tecavüz ettikleri ve fuhşa zorladıkları iddia edilen 2’si kadın 5 kişi, adliyeye sevk edildi.

Tecavüzcünün büyük yüzsüzlüğü: Çekin çekin!
Tecavüzcünün büyük yüzsüzlüğü: Çekin çekin!
GİRİŞ 20.10.2017 17:04 GÜNCELLEME 20.10.2017 17:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Düzce’nin Gümüşpınar Köyü'nde oturan H.K. isimli genç kız, bir arkadaşının aracılığıyla tanıştığı S.T. ile gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Kendisini avukat olarak tanıtan S.T.nin daha sonra avukat olmadığı ortaya çıktı. H.K., ilişkisini bitirme kararı alınca, köydeki evinden işe gittiği sırada kaçırıldı.

Kaçırıldıktan sonra İstanbula götürülen H.K., 3 ay sonra kendisini kaçıran kişilerin elinden kurtulmayı başararak, otostop ile Düzce’ye geldi. Düzce’nin Küçüksu mevkisinde bir taksiden indikten sonra fenalaşan genç kız, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan H.K., burada verdiği ifadesinde, 3 ay önce zorla kaçırıldığını, kendisini kaçıran kişiler tarafından tecavüze uğradığını ve fuhşa zorlandığını iddia etti.

Genç kızın ifadesi doğrultusunda, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Olayla ilgisi olduğu iddia edilen kişilerin, H.K. kaçtıktan sonra İstanbul'dan Düzce'ye döndüğü tespit edildi. Şüphelilerin adreslerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından baskın yapıldı.

Baskınlar sonucunda E.A. ve R.U. isimli 2 kadınla genç kıza tecavüz ettiği iddia edilen S.T., R.Y. ve A.A., yakalandı. Evlerde yapılan aramalarda, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, Düzce İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların adliyeye getirildiği sırada 2 kadın şüpheli, gazetecilere hakaret etti. H.K.'ya kendisini avukat olarak tanıtıp, genç kızla ilişki yaşayan cezaevi firarisi S.T. ise gazetecilere, ''Çekin çekin. Nereye kadar yayınlayacaksınız? Ben zaten cezaevinde yatmaya alışığım'' dedi.

YORUMLAR 18
  • Boşver 6 yıl önce Şikayet Et
    Namus cinayeti için Ömür boyu yiyenlerin yanına koyun bari. Tecavüzden kurtulmak için bu mahluku Öldürse 11 yıl yatacaktı kadın. Bugün diğer haberde vardı. Bir Hakîmin kızı olsa ne olurdu acaba
    Cevapla
  • G.antep 27 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamdaki rahatliga bak nasil olsa aliskinmis ceza evinde yatmaya. boyle adalet olursa
    Cevapla
  • halime kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    iste yine adalet sisteminin acizligi.adamdaki rahatliga bak.oda biliyor bir iki ay sonra bırakacağını.
    Cevapla
  • birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    resimdeki jandarmanın arkadan attığı bakışa dikkat ettinizmi
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu... 6 yıl önce Şikayet Et
    Asın, hadım edin, perişan edin bu canileri... Adam hapis yatmaktan korkmuyor zaten... Ah Osmanlı adaleti...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi