Trabzon'daki operasyonda şok! Doktor, avukat...

Trabzon'da fuhuş yaptıkları ileri sürülen 42'si yabancı uyruklu 70 kadın ile 'fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek' suçlarından toplam 84 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'daki operasyonda şok! Doktor, avukat...
Trabzon'daki operasyonda şok! Doktor, avukat...
GİRİŞ 27.10.2017 15:11 GÜNCELLEME 27.10.2017 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları istihbarat çalışması sonucu, kentteki bazı otel ve iş yerlerinde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kentte 4 otel ve 2 restorana son 10 gün içerisinde operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonlarda fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 42'si yabancı uyruklu 70 kadın ile 'fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş için yer temin etmek' suçlarından aralarında işletme çalışanı ve sahiplerinin de yer aldığı 14 kişi olmak üzere toplam 84 kişi gözaltına alındı.

FUHUŞ YAPANLAR AVUKAT, DOKTOR ÇIKTI

Gözaltına alında bulunan Özbekistan, Tacikistan ve Gürcistan uyruklu kadınların ifadelerinde, kendi ülkelerinde avukat, mühendis ve doktor olduklarını, ancak ekonomik sorunlar nedeniyle Türkiye'ye geldikleri ortaya çıktı.

Gözaltına alınan 84 şüpheliden yabancı uyruklu 42 kadın işlemleri sonrası sınır dışı edilirken, diğer 28 kadın para cezası ve adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Operasyonlarda gözaltına alınan işletme sahibi ve çalışanlarının yer aldığı 14 şüpheliden 7'si 'fuhuşa teşvik, aracılık ve zorlama' suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer 7'si ise adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı.

YORUMLAR 2
  • Zafer tuna. 6 yıl önce Şikayet Et
    Hacı dikkatli ol.
    Cevapla
  • belenli erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki kökü kesilecek bunlar eskidi yenilerine yer açılsın diye yapılıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler