Korkunç olay! Oğlu ve kardeşi tarafından zorla...

İstanbul'da eşinden boşanarak Van'dan İstanbul'a kaçan 35 yaşındaki Mercan Karaer 17 yaşındaki oğlu ve kardeşi tarafından öldürüldü.

Korkunç olay! Oğlu ve kardeşi tarafından zorla...
Korkunç olay! Oğlu ve kardeşi tarafından zorla...
GİRİŞ 10.12.2017 06:04 GÜNCELLEME 10.12.2017 06:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, 8 Aralık günü, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde boş bir arazide meydana geldi. Saat 19.00 sıralarında, yaralı halde yerde yatan bir kadını görenler sağlık ekiplerinehaber verdi.

 

 

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, başından,kolumdan ve göğsünden yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Yaralı kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. Araştırmalarda ölen kadının Mercan Karaer olduğu belirlendi. Görgü tanıkları, silah sesi duyduklarını ve kaçan 2 kişiyi gördüklerini anlattı. Ekipler, Mercan Karaer'in eşinden boşanarak Van'dan İstanbul'a geldiğini belirledi. Soruşturma derinleştirildi. Ailesini ve çocuklarını geride bırakarak, İstanbul'da bir temizlik şirketinde çalışmaya başlayan kadının, namus cinayetine kurban gitmiş olabileceği ifade edildi.
 
KAMERADAN OĞLU VE KARDEŞİ ÇIKTI
 
Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği, olay sonrasında kaçan araçtan şüphelilere ulaştı. Saldırganların,  35 yaşındaki Mercan Karaer'in oğlu Kenan G.(17) ve kardeşi Onur K.(21) olduğu anlaşıldı. Her iki şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.
 
EVİNDEN ALİNİP BOS ARAZİYE GÖTÜRÜLDÜ
 

Gözaltına alınan şüpheliler Emniyet'e götürülürken, öldürülen kadının, evinden zorla çıkarıldığı ve infaz edilmek üzere boş araziye götürüldüğü tespit edildi. Polisin cinayetin arka yüzünün aydınlatılması ve azmettiricisi olup olmadığının belirlenmesi için çalışmaları sürüyor.
 

YORUMLAR 16
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    81 vilayeti olan koskoca ülke 8-10 vilayetteki zihniyeti bozuk basiretsiz cahil barbar magandalar yüzünden suç oranı ve okuma yazma oranı yüzdesinin dengesi bozuluyor.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bayana Allah rahmet eylesin , bayanın ailesi cinayete azmettirmekten içeriye atılmalı! yazık biri anne katili , diğeri abla katili olmuş çocuklar
    Cevapla
  • kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlarınki ,elaleme rezil olduk.millet arkamızdan şimdi neler neler konuşur, derdi.
    Cevapla
  • Salih 6 yıl önce Şikayet Et
    Annesi dünyanın en kötü insanı bile olsa oğlu tarafından öldürülmesini aklım almıyor. Anne bu ya. Böyle kültürün Allah cezasını versin.
    Cevapla
  • ziya 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşanmakta evlenmek gibi helaldir. Kadın ve erkek anlaşamazsa boşanır. Hiç bir kadın bir erkeğin eşyası değil. Sanki bir eşya gibi ayrılan kadının (veya erkeğin) peşine düşüp hayatı ona zindan edenler ebedi cehenneme razı oluyorlar. Allah böylelerine akıl fikir versin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim