7 yaşındaki oğlu ölümüne sebep oldu

Konya'da babasının tüfeğiyle oynadığı sırada, yanlışlıkla annesi Figen A.'yı vurup ölümüne neden olan 7 yaşındaki S.A., olayı polise anlattıktan sonra serbest bırakıldı.

GİRİŞ 11.12.2017 15:29 GÜNCELLEME 11.12.2017 16:09
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hakkında 'İhmal' suçundan soruşturma başlatılan baba Ramazan A., polise tüfeğin namlusunda fişek olmadan, boş olarak bıraktığını söyledi.

 

 

Polis, fişeğin sıkışması sonucu olayın gerçekleşmiş olma ihtimalı üzerine tüfeği incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. 

Olay, dün saat 10.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde tek katlı müstakil evde meydana geldi. Fayans ustası Ramazan A., dün sabah avdan döndükten sonra pompalı av tüfeğini odada duvara dayayıp yere bıraktı. Oğlu S.A. da tüfeği alıp oynamaya başladı.

S.A.'nın yanlışlıkla tetiğe dokunması sonucu tüfek ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, o sırada odada temizlik yapan annesi Figen A.'nın boynuna isabet etti.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Figen A., kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyup içeri giren ve eşini kanlar içinde bulan Ramazan A., polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Sevk edilen sağlık görevlileri 3 çocuk annesi Figen A.'nın öldüğünü belirledi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Morgu'na götürüldü.

'TÜFEĞİN NAMLUSUNDA FİŞEK BIRAKMADIM'

Minim S.A, olayı polise anlattıktan sonra serbest bırakıldı. İfadesine başvurulan ve hakkında 'İhmal' suçundan soruşturma başlatılan baba Ramazan A. da, polise tüfeğin içinde fişek bırakmadan boş olarak odaya bıraktığını böyle bir ihmalının olmadığını ve olamayacağını söyledi.

Ramazan A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Polis, fişeğin sıkışması sonucu olayın gerçekleşmiş olma ihtimalı üzerine tüfeği incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. 

Figen A.'nin cenazesinin de otopsinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan alınıp, defnedilmek için memleketi Kayseri'nin Develi İlçesine gönderileceği öğrenildi.

YORUMLAR 23
  • Hayat 6 yıl önce Şikayet Et
    Cocuk ömür boyu vicdan azabi cekecek.Cok talihsiz bir olay.ALLAH RAHMET EYLESIN
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş sanki açlık kıtlık var bu adamlar av tüfeği alıyorlar ne gereği var.Devlet yasaklasın gereksiz silahları.
    Cevapla
  • akenaton 6 yıl önce Şikayet Et
    cok aci cok icim yandi
    Cevapla
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    şeytan doldurur diye boşuna dememişler. 7 yaşındaki çocuğa oynasın diye silah bırakılırmi .küçük yaştan bu işleri öğretmenin ne anlamı var. büyüsün ogretirsin nasıl silah atacağını. akli başındayken.
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    memlekete bak. ha gayret yeni doğmuş bebeğe emzik yerine silah verecekler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı