Onun için babasını gasp etti, tutuklandı

Samsun'da bir genç, uyuşturucu satın almak için babasının parasını gasp ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Onun için babasını gasp etti, tutuklandı
Onun için babasını gasp etti, tutuklandı
GİRİŞ 11.12.2017 19:52 GÜNCELLEME 11.12.2017 19:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadamut Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 19 yaşındaki S.T., kahvehanede oturan babası O.T.'nin yanına giderek uyuşturucu almak için para istedi. Para vermeyen babasına saldırıp yere yatıran S.T., zorla 200 lira para alarak kaçtı. 

 



 

Söz konusu parayla kendisine uyuşturucu aldığı ileri sürülen S.T., babasının ihbarı üzerine İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 10 gram uyuşturucu madde ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen S.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

YORUMLAR 3
  • Anne Gözüyle 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tedavilerini ve bu bağımlılıktan kurtulmalarını nasip etsin. Uyuşturucusuz kimlikleri güzel bu çocukların çoğunun, ama zehir işte karekteride zehirliyor.
    Cevapla
  • akil 6 yıl önce Şikayet Et
    vay bee uyuşturucu ülkemizde sıfırlanmalı satanlar idam edilmeli yazık bu gençlere ne hale düşürdüler ölümden beter ettiler, öldürdüler hepsini, satanları idam edin kurtarın gençleri
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    babasina bunu yapa el aleme ne yapmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı