Günlük kiralık evdeki ölümde büyük şüphe!

Genç kızı ağır yaralı halde hastaneye bırakıp kaçan baş şüpheli sevgilisi Erhan M.’nin Buket’in bir arkadaşıyla yazışıp tehdit ettiği ortaya çıktı.

Günlük kiralık evdeki ölümde büyük şüphe!
Günlük kiralık evdeki ölümde büyük şüphe!
GİRİŞ 04.01.2018 09:50 GÜNCELLEME 04.01.2018 09:50

İstanbul Esenyurt’ta günlük kiralık dairenin penceresinden düşen 18 yaşındaki Buket Şişek’in ölümünün intihar mı cinayet mi olduğu araştırılırken, ortaya çıkan yeni delillerle olay daha da karmaşıklaştı.

 

 

Genç kızı ağır yaralı halde hastaneye bırakıp kaçan baş şüpheli sevgilisi Erhan M.’nin olaydan birkaç saat önce yazdığı mesajlar, şüpheleri artırdı.

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, 30 Aralık 2017’deki olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor. Erhan M.’nin sahte kimlik kullandığı, uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkası olduğu anlaşıldı. ‘Erhan G.’ adına düzenlenmiş sahte kimlik kullanan zanlının Buket’in bir arkadaşıyla yazışıp tehdit ettiği de ortaya çıktı.

"BEDAVADAN KIZI ÖLDÜRTMEYİN"

Buket’in ölümünden saatler önce yapılan yazışmalarda Erhan M. tehditler savuruyor:

Buket’in arkadaşı: “İyi de ben şu an seni anladım. Erhan değil mi adın? Senin arkandan bir şey çevirmedi. Seninle ilgili kötü bir şey demedi bana. Sorun ne anlamış değilim. Buket seni sevdiğini söyledi bana.”

Erhan M.: “Ben insan gibi söyledim, arkamdan iş çevirme, benden habersiz bir yere gitme. O Simge için yemin etmişim, ibret olsun diye onu da sevgilisini de benim köpeği.... Senin de bilmediğin şeyler var. Bedavadan kızı öldürtmeyin, ya alın tamamen götürün ya da yazmayın, karışmayın.”

Erhan M., Buket’in Simge isimli arkadaşını da şu sözlerle tehdit etmiş: “Simge, ben Erhan... Tanıyor musun bilmiyorum. Sana bir kere diyeceğim. Ya bu kızı tamamen al yanına ya da çağırıp arkamdan iş çevirmesine sebep olma. İnan bir daha çağırırsan evinin içinde yüzünü keser, anana izlettiririm. Mesajlarını okudum, git ........ başka tarafta yap, bir daha bu kıza yazma ve çağırma.”

Şüphelinin ayrıca yazılı mesajları dışında tehdit ve küfürlerle dolu sesli mesajlar da gönderdiği belirlendi.

BABASIZ BÜYÜDÜ

Buket Şişek’in, mermer ustası olan babasını 3 yaşındayken trafik kazasında kaybettiği, annesinin yanı sıra ablası ve büyükbabasıyla büyüdüğü ortaya çıktı. Buket, son dönemde annesi ve bir kız arkadaşıyla aynı evde yaşıyordu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"