Genç kıza apartmanda saldırıda yeni gelişme

H.A.S.'nin savcılık ifadesinde alkollü olduğunu daha önceden tanımadığı E.Ö.'yü takip ettiğini apartmana girince de kızın ağzını kapattığını söylediği öğrenildi. Zanlı ifadesinin alınmasının ardından tutuklandı.

Genç kıza apartmanda saldırıda yeni gelişme
Genç kıza apartmanda saldırıda yeni gelişme
GİRİŞ 19.02.2018 14:30 GÜNCELLEME 23.02.2018 11:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zeytinburnu'nda üniversite öğrencisi  E.Ö'yü adım adım takip ederek apartman girişinde darp ettiği iddiasıyla gözaltına altına alınan 21 yaşındaki H.A.S. mahkemedeki ifadesinin ardından tutuklandı.

DHA'nın haberine göre, Suriyeli H.A.S.  Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı Haluk Tekin'e ifade veren şüpheli H.A.S. "Cinsel saldırı" ve "Hürriyeti tahdit" suçlarından tutuklama talebiyle Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

H.A.S.'nin savcılık ifadesinde alkollü olduğunu daha önceden tanımadığı E.Ö.'yü takip ettiğini apartmana girince de kızın ağzını kapattığını söylediği öğrenildi. H.A.S.´nin ifadesinde E.Ö.´nün bağırması üzerine kaçtığını söylediği de kaydedildi. Zanlı ifadesinin ardından tutuklandı. 

 

 

YORUMLAR 4
  • Mystery99 6 yıl önce Şikayet Et
    suçun en büyüğü adaleti sağlayamayanlarda. Ben anlamıyorum yasalarda suç diye geçmiyo heralde herkes serbest bırakılıyor. Adamın 10 sabıkası var yine serbest . Nerde bu hakim savcı .
    Cevapla
  • Fatih Aygün 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay arkadaş neymiş bu alkol. Ulan her türlü haltı yiyip alkolün üstüne atıyorsunuz. Biri adam öldürür alkollüydü hatırlamaz biri hırsızlık yapar alkollüydü hatırlamaz biri tecavüzcü çıkar hatırlamaz kaza yapar hatırlamaz. Bu ülkede ceza kanunları değişmediği sürece hiç bir suçlu hiç bir şeyi hatırlamaz..
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    egitimsiz cahil toplumlarin cogu boyle egitim sart
    Cevapla
  • aga 6 yıl önce Şikayet Et
    simdi bunu salarsaniz baskalarinin canini yakacak salmayin böylelerini icimizdeki sapiklar yetmezmis gibi birde ithal sapiklarla ugrasiyoruz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?