Eşi kapıyı açtı, sevgilisi öldürdü

Eyüp Alibeyköy’de, evinde pompalı tüfekle öldürülen 35 yaşındaki Enver Kosova’nın eşi N.K ve sevgiliSİ F.D. Yalova’da gözaltına alındı. Kosova’nın öldürüldüğü evin kapısını boşanma aşamasındaki eşi N.K.’nın anahtarla açtığı, sevgilisi F.D.’nin pompalı tüfekle cinayeti işlediği belirlendi.

Eşi kapıyı açtı, sevgilisi öldürdü
Eşi kapıyı açtı, sevgilisi öldürdü
GİRİŞ 20.02.2018 13:41 GÜNCELLEME 23.02.2018 11:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Enver Kosova, 25 yaşındaki N.K. ile evliydi. 5 yaşında bir çocukları vardı. İddiaya göre Enver Kosova,  kasten yaralama, tehdit ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından cezaevine girdiği zamanlar arkadaşı F.D.(43) kendisini ziyaret ederek para veriyordu. F.D, Enver Kosova’nın cezaevinden çıkmasına da yardımcı olmuştu.

Enver Kosova, cezaevinden çıktıktan sonra F.D.’nin eşiyle ilişkisi olduğundan şüphelenmeye başladı. Bu şüphesini eşine açık açık söyledi. Bu nedenle evde kavgalar yaşandı. Enver Kosova, eşiden evi terketmesini istedi. Boşanma süreci başlamıştı. N.K., 5 yaşındaki çocuklarını alarak ailesinin yanına gitti. Ailesi kabul etmedi. Bunun üzerine N.K., F.D’nin Yalova’daki evine yerleşti. 

 

 

Enver Kosova, N.K. ve F.D.’yi  telefonla arayarak tehdit etmeye başladı. Karşılıklı küfürleşmeler yaşandı. N.K. ve F.D, önceki gece 01.00 sıralarında Alibeyköy’deki eve geldi. N.K., anahtarıyla kapıyı açtı. F.D. ile birlikte eve girdi. F.D., yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş ettiği  Enver Kosova hayatını kaybetti.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmada, kamera görüntüleri, görgü tanıkları ve teknik incelemede, F.D.’nin cinayeti işlediğini, N.K’nın da evin kapısını yanındaki anahtarla açtığını tespit etti. Planlı cinayetin ardından N.K ve sevgilisi F.D’nin Yalova’daki eve kaçtıklarını belirledi. N.K ve F.D, cinayeti itiraf etti. F.D, pompalı tüfeği göle attığını söyledi.

YORUMLAR 7
  • Derya Hatun 6 yıl önce Şikayet Et
    O nasil bir aile ki yavrusuyla eve gelen kizlarini kabul etmiyorlar..
    Cevapla
  • mmm 6 yıl önce Şikayet Et
    zina suç sayılmadıkça, idam cezası gelmedikçe bu ve benzer sorunlar bitmez. Tek kurtuluş İslamdır.
    Cevapla
  • Selahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    Üzülerek söylüyorum ki sadakat ve iffet bitti. Artık bunlar kıyametin Alametleri. Allah temiz toplum olmayı nasip etsin
    Cevapla
  • barbaros 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer hakli adalet tesis edilip kurani yasalar gelirse bu tur haberleri bir daha gormeyiz bu sapkinlarin adilerin insanlikran nasibini almamaislarin kokunu kazimanin tek caresi kisas,idam ve zinanin yasaklanarak tavizsiz uygulanmasi uygulanmazsa ne tecavuz nede zina biter ortalik veledi zinadan gecmez
    Cevapla
  • 007 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşanmalar ve cinayetler ne kadar cogaldı. insan islamın emirlerine göre yaşamazsa ailede huzursuzluk baş gösyeriyor. Çevre etkenleride işin içine girice şeytan vesveseyi verip meleklerden üstün olan insan bu sefer zelil oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek