Alkollü sürücü, polisleri çıldırttı

Ankara'da, alkollü sürücü, kullandığı spor otomobilin kontrolünü kaybedince başka bir araca çarptı. Sürücü, olay yerinden hızla kaçmaya çalışırken aracı alev aldı.

Alkollü sürücü, polisleri çıldırttı
Alkollü sürücü, polisleri çıldırttı
GİRİŞ 13.05.2011 01:14 GÜNCELLEME 13.05.2011 01:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara'da, alkollü sürücü, kullandığı spor otomobilin kontrolünü kaybedince başka bir araca çarptı. Sürücü, olay yerinden hızla kaçmaya çalışırken aracı alev aldı. Yanan araçtan sağ salim çıkan alkollü şahıs, aracı kendisinin kullanmadığını iddia ederek polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Olay, dün saat 23.40 sıralarında İstanbul Yolu Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Ek Binası karşısında meydana geldi. Alkollü Yusuf Dere idaresindeki 06 AC 4407 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Araç, Mustafa Çakan yönetimindeki 07 EHH 81 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çakan’ın kullandığı otomobil ters dönerek yol kenarında durdu. Alkollü sürücü Dere ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Dere’nin kullandığı otomobil kaza yerinden yaklaşık 300 metre ileride alev almaya başladı. Dere, alevlere teslim olan araçtan çıkarak yanan otomobilini izlemeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri istendi. Ekipler alevlerle boğuşan araca hemen müdahale etti. Yangın güçlükle söndürülebildi.

"BEN 10 SENEDİR HİÇ ARAÇ KULLANMAM"

Kaza sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, Yusuf Dere hakkında yasal işlem uygulamak istedi. Ancak Dere, alkolün de etkisiyle polis ekipleriyle tartışmaya başladı. 10 yıldır araç kullanmadığını iddia eden Dere, ekiplerin kendisini gözaltına alamayacağını savundu. Sakinleştirilen Dere daha sonra polis otosuna konuldu ve kendisinin ifadesi alındı. Dere’nin çarptığı otomobil ise çekiciyle bölgeden kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • hasangulten 12 yıl önce Şikayet Et
    alkollü sürücüler. vatandaşın can güvenliği bakımından,alkollü sürücülere verilen ceza --öldürmeye teşebbüs-- cezasıyla aynı olmalı.zaten öyle değil mi,adam ayıkken alkollüyken araba kullanırsa bir kişiyi ezebilebileceğinin bilincinde değil mi,ve buna rağmen alkol alıyor ve araba kullanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi