Silahlı kavga kameraya böyle takıldı-video

Kocaeli'nde, bir restoranda çıkan kavga saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 30.05.2011 17:41 GÜNCELLEME 30.05.2011 17:41

Polis, İzmit'te bir restoranda yüksek sesle müzik yapıldığı yönünde ihbar aldı. Bunun üzerine restorana giden ekipler, restoranın tuvalet kısmında kavga olduğunu gördü. Kavgayı ayırmak isteyen polis memuru H.Y., kavga eden alkollü 5 arkadaşın arasında kaldı. Kavganın büyümesi üzerine bir şahıs belindeki silahla havaya ateş etti. Şahıslardan biri de elindeki bıçakla arkadaşını yaralalamaya hazırlanırken polis tarafından engellendi.

Polis memuru, silahı alabilmek için dakikalarca yerde zanlı ile boğuştu. şahsın elindeki silah polis ile boğuşurken bir kez daha patladı. Tarafların bir türlü yatıştırılamaması üzerine polis ekipleri takviye kuvvet çağırırken, kavgaya karışan polis memuru kaşından yaralandı.

Zanlılar tarafından tekme tokat dövülen polis memurunun hastaneye kaldırıldığı öğrenilirken, takviye ekiplerinin gelmesi ile son bulan kavgada, M.B. (34), G.E. (30), A.K. (41), O.K. (28) ve S.K'nin (23) gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde