Çorlu'da bıçaklı kavga: 1 ölü

Çorlu'da meydana gelen kavgada bıçaklar çekilince kan aktı. Kalabalık bir grubun karıştığı öne sürülen bıçaklı kavgada ağabey yaralanırken kardeşi ise hayatını kaybetti.

Çorlu'da bıçaklı kavga: 1 ölü
Çorlu'da bıçaklı kavga: 1 ölü
GİRİŞ 18.06.2011 17:36 GÜNCELLEME 18.06.2011 17:36

Olay, Çorlu'da Reşadiye Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde yer alan Askent Aile Sağlığı Merkezi yakınlarında meydana geldi. Dün gece cadde üzerinde kalabalık bir grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Gençlerin karıştığı kavgada bıçaklar da çekilince kan aktı. Bıçaklı kavgada kalbinin üzerinden bıçak darbesi alan S.D.(18) ağır şekilde yaralandı.

Hususi bir otomobille vakit kaybetmeden Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan S.D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı kavgada yaralanan ağabeyi F.D.(22) ise tedavi altına alındı.

Olaydan sonra görgü tanıklarının ifadelerine başvuran ve cadde üzerinde MOBESE kameralarının kayıtlarını inceleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kavgaya karıştıklarını tespit ettikleri 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından savcılığa sevk edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!