Cinci Hoca'nın ilaçları hastanelik etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde SSP hastası kızlarını son çare olarak 'cinci hoca'ya götürmek zorunda hisseden aile, kızlarının hastanelik olması üzerine isyan etti.

Cinci Hoca'nın ilaçları hastanelik etti
Cinci Hoca'nın ilaçları hastanelik etti
GİRİŞ 20.07.2011 06:39 GÜNCELLEME 20.07.2011 06:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eren Ayhan'ın haberi

Bodrum'a bağlı Yalıkavak beldesinde oturan İsmet Özçelik'in kızı Fatma Özçelik, yakalandığı SSP hastalığı nedeniyle yatağa düştü. Tıpta tedavisi olmayan hastalık için çeşitli yollara başvuran ailesi, iddiaya göre Bodrum'da 'cinci hoca' olduğunu ileri süren bir kişiye gitti. Özçelik ailesine birtakım ilaçlar veren şahıs, bin 300 TL istedi. Özçelik ailesi şahsın dediklerini aynen uygularken, iddiaya göre kız bu tedavinin ardından hastanelik oldu.

Bodrum Emniyet Müdürlüğü'ne 'cinci hoca' hakkında suç duyurusunda bulunan baba İsmet Özçelik, "Kızım SSP hastası, tıbben tedavisi şu anda mümkün değil. Biz de mecbur kaldık alternatif yollara başvurmaya, hocadır, cincidir bunun gibi yerlere. Bir hoca ile Bodrum'da tanıştık. Bu şahıs geldi çocuğa baktı, 'Bunda cin var' dedi. Ben başta inanmadım. 'Bundaki cinleri kaldıracağım, bu çocuk 15 güne ayakta gezecek' dedi. Benden para talep etti, bin 300 aldı benden. Bir takım ilaçlar getirdi cinleri yakmak için.

Biz bu verdiği ilaçları kullandık, çocuk bitkisel hayata girdi. Maalesef adam sahtekarmış. Çocuk tamamen nefes darlığı çekmeye başladı, çektiği dumanlar zehirledi" dedi.

Baba Özçelik, son umut kapılarının 'cinci hoca' olduğunu belirterek, "Tıpta tedavisi olmayan bir şeyden tamamen umudumuzu kesmiştik, yani biz nereye götürdüysek bunun tedavisi yok dediler. İster istemez insan çocuğunu yaşatmak için farklı şeyler düşünüyor. Acaba olur mu diyorsun, yani bir umut kapısı, acaba olur mu" diye konuştu.

İsmet Özçelik, kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan şahsın bunun üzerine Bodrum'dan Muğla'ya bağlı Milas ilçesine gittiğini, daha sonra da Antalya'ya gideceğini ileri sürdü.

(İHA)

YORUMLAR 1
  • genç akııncı 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C. hazretleri şifa versin. Allah c.c. hazretleri insanların kendilerine veya sevdiklerine hastalık verebilir.Allah c.c. hazretleri kullarını ihmal etmez,imtihan eder. Dua etmek,sabr etmek lazım.Sahtekar insanlara inanmayın. Çocuğunuzun hastalığı hakkında bilgi alın, aynı durumda olan insanlarla konuşun. Şu an tıb bu hastalıklara çare bulamıyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda tedavisi bulunur. Benim oğlum da SP. Üzülmek çare değil. Unutmayın siz hastalırsanız ona kim bakacak. Sizin iyi olmanız lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!