Ekmek bıçağıyla polise saldırdı- Video

Erzurum'da bir gece kondu yıkımında olaylar çık. Evinin yıkılmasını istemeyen bir kadın bıçakla polise saldırdı.

GİRİŞ 22.07.2011 17:10 GÜNCELLEME 22.07.2011 17:10

Erzurum'da gece kondu yıkımında olaylar çıkarken evinin yıkılmak istenmesine öfkelenen kadın ekmek bıçağıyla önce kollarını kesti daha sonra görevli ekiplere uzun süre direndi.

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi'nce "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamında Beşiktaş Caddesi üzerinde bulunan gece kondu evinin yıkımı sırasında olaylar çıktı. Evlerinin yıkılmaması için direnen vatandaşlardan 2 kişi güvenlik tedbiri için görev alan Çevik Kuvvet polisleri tarafından yaka paça gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişi polis otosuna binmemek için direnirken sürüklene sürüklene getirilerek karga tulumba otodan içeri alındı.

Daha sonra görevli ekiplerin evden içeri girmemesi için Z.K isimli kadın eline aldığı ekmek bıçağıyla kendini siper etti. Ekmek bıçağıyla tehditler savuran kadın sol bileğini keserek yıkıma engel olma istedi. Uzunu süre bıçaklı direnişini sürdüren kadın 112 sağlık görevlilerinin ikna çabaları sonucu etkisiz hale getirilerek hastaneye götürüldü.

Kadının etkisiz hale getirilmesinin ardından zabıta ekiplerince evin içerisindeki eşyalar dışarı çıkarılarak yıkıma başlandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?