Polis Meslek Yüksekokulu'na ateş açıldı

Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na bu sabah uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateş sırasında bir polis şehit olurken 5 kişi de yaralandı.

Polis Meslek Yüksekokulu'na ateş açıldı
Polis Meslek Yüksekokulu'na ateş açıldı
GİRİŞ 21.09.2011 10:08 GÜNCELLEME 21.09.2011 10:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Bitlis'te Polis Meslek Yüksekokulu'na bu sabah saat 09.10 sıralarında uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Gelen ilk bilgilere göre, açılan ateş sırasında bir polis şehit olurken 5 kişi de yaralandı.

Bitlis'te Polis Meslek Yüksek Okulu'na teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu'na uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu bir polis okulu öğrencisi hayatını kaybetti. 1'i ağır olmak üzere, 5 yaralı da hastanede tedavi altına alındı.

Sabah saatlerinde polis okulu önüne kadar gelen bir araçtan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda 1 öğrenci şehit olurken, 5 kişi de yaralandı. Saldırganlar, geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Şehrin giriş ve çıkışlarını tutan güvenlik güçleri, saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.

Bölgenin en huzurlu illerinden biri olan Bitlis'te böyle bir olayın yaşanmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Çok sayıda Bitlisli, olayın ardından polis okulunun önüne gelerek saldırıyı kınadı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 30
  • muslums27 12 yıl önce Şikayet Et
    DaNgeR_uS isimli partizan arkadaşa. Arkadaşım,sırf eleştirdik diye bize sallamışın ama partizan diye suçladığın insanların nickine tıklasan ve önceki yorumlarına baksan ne demek istediğimi anlardın herhalde.Ayrıca milletin ocağına ateş düşerken asıl partizanlığı siz yapıyorsunuz ve hiç bir şey olmamış gibi davranıyorsunuz.Eleştirileri bir Ak parti seçmeni olarak yaptım.Ak partili biri hükümetin yanlışına yanlış diyemezmi ? Eleştiremez mi ?
    Cevapla
  • suleyman d 12 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, TÜRK MİLLETİNE VE YAKINLARINA SABIR DİLİYORUM !. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, Milletimize de sabır ve başsağlığı diliyorum
    Cevapla
  • AKLINYOLUBİR 12 yıl önce Şikayet Et
    devlet olarakta affetme artık. teröristin pişmanıda!;pişman olmayanıda teröristtir.tohum her zaman tohumdur uygun ortamı bulursa yeşillenir.onun için tohumu imha etmek gerekir.zannedersem çok bilen yöneticiler leb demeden leblebiyi anladı.İDAM!!İDAM!!!!İDAM!!!!!yada bırak kurda kuşa yem olsun hepside İNŞAALLAH..
    Cevapla
  • KEMAL TURAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Bizler de sizleri kınıyoruz.. Sizler askerimiz kahramanca savaşırken oturdukları yerden canlı olarak seyredip,müdahale emri vermeyen,bunun yanında andıç, gibi balyoz gibi işlerle uğraşan guruhları kınayın;Sizler ilk olarak pe ka ka yı parti (leyle zana gibileri)meclisine sokan adı tarihten silinen sol patiyi kınayın;devler adına o bölgedeki vatandaşlarımıza türlü türlü işkenceler yapıp pe ka ka yanlılarının bu derece çoğalmalarına neden olan çıkar çevrelerini kınayın;Apo yu getirip de asmayıp besleyenleri kınayın.....
    Cevapla
  • DaNgeR_uS 12 yıl önce Şikayet Et
    Terörü hortlatanda milleti bölücü yapanda sen ve seningibiler Remzi Altunkaya. Müslüms27 ve Remzi Altınkaya sorarım size sizlerin ne farkınız var bölücülerden? Bir güvenlik görevlisi şehit olmuş bir ocaga ateş düşmüş sen partizanlık yaıyorsun.Senin partinde geldi diğerininde ne oldu kardeşim? 30 yıldır her iktidar biz gelelim son bulacak dedi buldumu? sen ve sengibiler en başta kimlik ayrımı yaparak böldünüz bu ülkeyi asıl kandili arayanlar degil yada haburdan gelenleri davul zurna ile karşılayanlar asıl sizler ve sizingibi ayrımcılık yapanlar terörü yarattı bu ülkede. 12 eylül öncesi sağ sol ile yediniz bitirdiniz 12 darbesiyle pkk hortlattınız..butür şeyler sizingibi zihniyetlerin işine gelir zevk alırsınız sizler bu haberlerden çünkü sizin liderleriniz partiniz ve sizler bunlarla beslenirsiniz.... 88 yıllık cumhuriyet tarihinde birlik ve bareberlik içinde olalım dedigimiz her dönemde sizler bu antiparticilik ile milleti böldünüz bugünlere getirdiniz..sizin zihniyetinizdeki herkezi ALLAH'A havele ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?